Loading content ...

mark teeuwissen

Mark Teeuwissen

Je huis verkopen doe je zo!

Spreker Mark Teeuwissen werkte jarenlang als succesvol NVM makelaar en taxateur tot hij in 2015 het roer drastisch omgooide. Hij ontwikkelde een innovatieve visie over hoe je als woningeigenaar het beste zelf je huis kunt verkopen en schreef het boek ‘Je huis verkoop je zo!’

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mark Teeuwissen gaat er vanuit dat niemand zo goed zijn eigen huis kan verkopen als de woningeigenaar zelf. Door het inzetten van eigen kennis en enthousiasme gekoppeld aan een beetje verkoopkennis blijken particuliere woningeigenaren betere verkopers zijn dan makelaars!

Tijdens zijn lezingen laat spreker Mark Teeuwissen (potentiële) verkopers zien hoe ze zelfstandig en met vertrouwen aan de slag te kunnen gaan met de verkoop van hun woning. Hij legt onder andere uit wat de beste marketingtechnieken zijn, hoe je de slimste vraagprijs bepaald, hoe je je woning verkoop-klaar maakt, je de ‘klik’ met jouw huis kunt organiseren, wat de beste onderhandel-stijlen zijn en wat de juiste timing in je verkoopproces is.

Verbinding is een van de succesfactoren binnen de verkoop. Spreker Mark Teeuwissen hecht veel waarde aan het persoonlijk contact en de verbinding met anderen. Om zich hier nog meer in te kunnen verdiepen is hij een paar jaar geleden de opleiding Mediation en Conflictbemiddeling gaan volgen. Kopers en verkopers bij elkaar zetten en beide hun belangen uitleggen leidde tot betere resultaten dan ‘spelletjes te spelen’ en in een onderhandeling de andere partij te bevechten.

Spreker Mark Teeuwissen is parttime docent geweest op een MBO school waar hij les gaf in ondernemersvaardigheden en het schrijven van een ondernemersplan. Daarnaast heeft hij enkele honderden particuliere verkopers van een internetmakelaar geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Middels zijn bedrijf Huisunie, ontwikkelt hij voor elke klant een op maat gemaakte verkoopstrategie en plan van aanpak.

 

    Lezingen van spreker Mark Teeuwissen

    • Lezingen over ondernemerschap
    • Lezingen over verkoop
    • Lezingen over de woningmarkt
Gerelateerde sprekers

Mark Teeuwissen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: