Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Een innovatieve visie over hoe je het beste zelf je huis kunt verkopen

mark teeuwissen

Mark Teeuwissen

Je huis verkopen doe je zo!

Tarieven en beschikbaarheid
Mark Teeuwissen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mark

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Een innovatieve visie over hoe je het beste zelf je huis kunt verkopen

Mark Teeuwissen gaat er vanuit dat niemand zo goed zijn eigen huis kan verkopen als de woningeigenaar zelf. Door het inzetten van eigen kennis en enthousiasme gekoppeld aan een beetje verkoopkennis blijken particuliere woningeigenaren betere verkopers zijn dan makelaars!

Tijdens zijn lezingen laat spreker Mark Teeuwissen (potentiële) verkopers zien hoe ze zelfstandig en met vertrouwen aan de slag te kunnen gaan met de verkoop van hun woning. Hij legt onder andere uit wat de beste marketingtechnieken zijn, hoe je de slimste vraagprijs bepaald, hoe je je woning verkoop-klaar maakt, je de ‘klik’ met jouw huis kunt organiseren, wat de beste onderhandel-stijlen zijn en wat de juiste timing in je verkoopproces is.

Verbinding is een van de succesfactoren binnen de verkoop. Spreker Mark Teeuwissen hecht veel waarde aan het persoonlijk contact en de verbinding met anderen. Om zich hier nog meer in te kunnen verdiepen is hij een paar jaar geleden de opleiding Mediation en Conflictbemiddeling gaan volgen. Kopers en verkopers bij elkaar zetten en beide hun belangen uitleggen leidde tot betere resultaten dan ‘spelletjes te spelen’ en in een onderhandeling de andere partij te bevechten.

Spreker Mark Teeuwissen is parttime docent geweest op een MBO school waar hij les gaf in ondernemersvaardigheden en het schrijven van een ondernemersplan. Daarnaast heeft hij enkele honderden particuliere verkopers van een internetmakelaar geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Middels zijn bedrijf Huisunie, ontwikkelt hij voor elke klant een op maat gemaakte verkoopstrategie en plan van aanpak.

Bekijk de lezingen van Mark Teeuwissen
Lezingen van spreker Mark Teeuwissen

De Lezingen van spreker Mark Teeuwissen gaan o.a. over

  • Lezingen over ondernemerschap
  • Lezingen over verkoop
  • Lezingen over de woningmarkt
Vrijblijvend informatie over Mark Teeuwissen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Mark Teeuwissen geeft lezingen over de volgende onderwerpen