Loading content ...

spreker Peter de Ruiter

Peter de Ruiter

Bitcoins beter begrijpen

Wat zijn bitcoins en waarom is het ‘logisch’ dat ze er zijn? Hoe kun je beleggen in bitcoins? Peter de Ruiter geeft lezingen over de Bitcoin, Blockchain en Cryptocurrency.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De bitcoin (BTC) werd in 2009 geintroduceerd: digitaal geld dat niet door banken of organisaties in bewaring wordt gehouden. Het Bitcoinnetwerk bestaat uit alle gebruikers van deze munteenheid die onderling gegevens uitwisselen. Hoe werkt de Bitcoin? Is de Bitcoin het beleggen en betalen van de toekomst? Dit is waar  schrijver, fotograaf, innovatief uitgever en communicatiedeskundige en spreker Peter de Ruiter  zich de  afgelopen jaren in heeft verdiept.

In 2016 scheef Peter de Ruiter het boek ‘Bitcoins beter begrijpen’ ook heeft hij een eigen podcast ‘Beleggen in Bitcoins’. Ook schrijft Peter regelmatig over thema’s als Bitcoins, Blockchain en Cryptocurrency voor ‘Follow the Money’ en sinds kort voor ‘IEX.nl’.

  Lezingen van spreker Peter de Ruiter

  • Wat zijn bitcoins en waarom is het ‘logisch’ dat ze er zijn?
  • Hoe kun je beleggen in bitcoins?
  • Wat kunnen bitcoins en andere cryptovaluta voor de mensheid betekenen?
  • Wat is een blockchain en waarom is de techniek zo bijzonder?
  • Welke toepassingen zijn er en welke komen eraan?
Gerelateerde sprekers

Peter de Ruiter geeft lezingen over de volgende onderwerpen: