Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Rick de Jong

Rick de Jong

Geheugensporter & Breintrainer

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Rick de Jong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Rick

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Rick de Jong (1969) is geheugensporter en breintrainer. De juridisch geschoolde de Jong kwam in aanraking met breinvaardigheden in zijn zoektocht naar betere timemanagement. Om succesvol te zijn in het managen van je tijd en zaken gedaan te krijgen blijkt het brein een cruciale rol te spelen.

Zonder een goed gestructureerd hoofd heeft externe structuur weinig toegevoegde waarde. Deze constatering heeft geleid dat Rick zich sinds 2004 heeft verdiept in Brein-en geheugenvaardigheden. Ondertussen is hij Nederlands expert in praktische breinvaardigheden. In maart 2015 heeft Rick het Europees record Pi-reciteren verbroken en op zijn naam gezet door 22612 getallen op volgorde uit zijn hoofd op te noemen (plek 9 op de wereldranglijst). Ook is spreker Rick de Jong  in bezit van de titel “International Master of Memory”. De titel is uitgereikt door World Memory Sports Council (WMSC), het officieel orgaan van de geheugensport. De WMSC staat onder leiding van Tony Buzan, de man achter de wereldbefaamde mindmaps. Slechts 152 mensen in de wereld mogen zich International Master of Memory noemen.

Rick geeft in zijn lezingen en trainingen een inkijk in de praktische wereld van de breinvaardigheden. Hij laat hierbij zien wat mogelijk is door op een andere manier met het brein om te gaan. Hoe geheugenvaardigen snel zijn aan te leren en toe te passen in de vorm van timemanagement, effectief werken met rust in het hoofd. De lezingen van Rick zijn ludiek, vernieuwend en interactief. Iedere deelnemer gaat naar huis met een ervaring om nooit te vergeten.

Lees het interview met Rick de Jong

Bekijk de lezingen van Rick de Jong

  Lezingen van spreker Rick de Jong

  • Breintimemanagement
  • De kracht van het menselijk geheugen
  • Aandacht houden als een topsporter
  • Hoe ons geheugen ons helpt om doelen te halen

Referenties

Rick de Jong heeft een sterke persoonlijke uitstraling als hij aan het woord is. De lezing wordt boeiend en met een sprankelende uitstraling gebracht. Zijn contact met de aanwezigen is steeds aanwezig en zijn reacties op vragen/opmerkingen vanuit de zaal worden met een spontane en positieve reactie beantwoord. Kortom de lezing is inspirerend en vernieuwend De tijd is voorbij gevlogen...

Ger Van Niftrik

Vrijblijvend informatie over Rick de Jong

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rick de Jong geeft lezingen over de volgende onderwerpen