Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Train voor weerbaarheid, train voor onoverwinnelijkheid. Fysiek én mentaal

Spreker Wouter 'Wutru' Smit

Wouter ‘Wutru’ Smit

Spreker en fitnesstrainer

Tarieven en beschikbaarheid
Wouter ‘Wutru’ Smit

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wouter

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Wouter Smit is een manager bij de populaire sportschool Club Pelikaan. Daarnaast staat Wouter bekend als ‘Wutru’ bij zijn tienduizenden volgers op social media.

In 2021 werd bij Wouter de diagnose kanker vastgesteld. Wat volgde was een uiterst zware en ingrijpende operatie om het kankergezwel in zijn wervelkolom te verwijderen. Wouter heeft een zwaar revalidatietraject gevolgd, maar inmiddels is hij weer helemaal terug op de been. Deze ervaringen gebruikt hij nu om andere mensen te motiveren tot een gezonde levensstijl.

Redenen om Wouter Smit te boeken als spreker

  • Tijdens de lezingen gaat Wouter moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Hij vertelt openhartig over zijn eigen ervaringen als sportschoolhouder, fanatiek sporter én kankerpatiënt. Zijn lezingen zijn niet alleen inspirerend maar ook zeer persoonlijk.
  • Wouters enthousiasme is voelbaar voor het hele publiek. Hij beschikt over de kracht om zowel jong en oud te enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl.
  • Tijdens de lezingen geeft Wouter de nodige tips voor het nastreven van een gezonde levensstijl. Hierbij focust hij niet alleen op de kracht van het lichaam, maar ook op het belang van de mentale gezondheid.

Spreker Wouter Smit leert je fysiek en mentaal gezond te leven

Wouter Smit enthousiasmeert en motiveert tijdens zijn lezingen

Wouter ‘Wutru’ Smit staat bekend om zijn enorme wilskracht en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat deze kracht in ons allemaal verborgen zit, en wil je helpen om de beste versie van jezelf te ontdekken. Zo is hij o.a. te zien geweest in het populaire televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. In dit programma liet Wouter zien hoe je de grootste uitdagingen in het leven kunt omzetten in iets positiefs.

Wouter Smit heeft zich inmiddels gespecialiseerd in sport- en fitnessbegeleider voor (oud) kankerpatiënten. Sportieve uitdagingen kunnen je namelijk voorbereiden op moeilijke momenten in het echte leven. Voor Wouter Smit zijn vermoeidheid en onzekerheid signalen dat je jouw grenzen aan het verleggen bent. Door het positieve te zien in een moeilijke situatie, kun je het allerbeste uit jezelf halen, en Wouter helpt je daar graag bij.

In 2021 verscheen Wouters memoires, getiteld ‘Kapot Sterk.’ Het boek werd direct een immense bestseller. ‘Kapot Sterk’ vertelt het levensverhaal van Wouter. Van de oprichting van Club Pelikaan, tot het moment waarop hij hoorde vader te worden en natuurlijk de verschrikkelijke kankerdiagnose. In dit boek laat Wouter op persoonlijke wijze zien dat het trainen van je lichaam en geest je onverwoestbaar kan maken.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Wouter ‘Wutru’ Smit
Leing van spreker Wouter 'Wutru' Smit

Je lichaam en geest trainen om écht onverwinnelijk te worden

Wouter ‘Wutru’ Smith gebruikt zijn eigen persoonlijke ervaringen om mensen te motiveren tot een fit leven. Zijn lezingen focussen zich niet alleen op het trainen van je lichaam, maar ook op het belang van een positieve mindset.

Video van spreker Wouter 'Wutru' Smit

TRAINEN MET VOORMALIG COMMANDO SPECIAL FORCES DAI CARTER

Bekijk de lezingen van Wouter ‘Wutru’ Smit

Kapot Sterk - Trainen om te overleven

Wouter Smit (‘Wutru’) traint intens en grensverleggend. Geen uitdaging is hem te groot en hij geeft álles om zijn doel te bereiken. Bij elke challenge volgt hij een strak en meetbaar plan. Tot een zeldzame tumor in zijn wervelkolom aan alle plannen een plotseling einde dreigt te maken. Wutru staat voor de ultieme uitdaging, de zwaarste van alle: overleven!

‘Train om écht sterk te worden. Train voor weerbaarheid, train voor onoverwinnelijkheid. Fysiek én mentaal!’

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Wouter ‘Wutru’ Smit

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Wouter ‘Wutru’ Smit geeft lezingen over de volgende onderwerpen