Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Yvonne van der Kroft

Yvonne van der Kroft

Alles over Etiquette

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Yvonne van der Kroft

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Yvonne

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Omgangsvormen en beleefdheidsregels zijn voortdurend in beweging. Tegelijk dreigen een aantal waarden en normen in onze overvolle en razendsnelle samenleving verloren te gaan. Etiquetteregels kunnen antwoord geven op vragen die ons op dit gebied in het dagelijks leven bezig houden. Etiquette kan omvangrijk en ingewikkeld overkomen maar als je weet hoe je te gedragen en wat er van je verwacht wordt, geeft dat je een goed en vastberaden gevoel.

Als u weet hoe het hoort, kunt u zich helemaal concentreren op een zakelijk gesprek. U wordt niet afgeleid door de gedachten hoe u een goede indruk moet maken en hoe u zich dient te gedragen zodat de klant of opdrachtgever voor u kiest en de volgende keer ook weer bij u terug komt.

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij diverse MBO en HBO opleidingen als docent, stagecoördinator en studieloopbaanbegeleidster op het gebied van etiquette, protocol, hospitality, toerisme en luchtvaart, richtte spreker Yvonne van der Kroft ‘Etiquette à la carte’ op in oktober 2008.

Bekijk de lezingen van Yvonne van der Kroft

  Lezingen van spreker Yvonne van der Kroft

  • Zakelijke etiquette

  Zakelijke etiquette speelt een essentiële rol in het bedrijfsleven. Het is niet alleen belangrijk om een opdrachtgever “binnen te halen” maar ook om hem of haar te behouden. In de zakenwereld moeten goede manieren, correct gedrag, respect en aandacht voor uw opdrachtgever vanzelfsprekend zijn. Tevens geeft dat een ondersteuning voor uw eigen zelfvertrouwen.

  • Managers Only

  De training ‘managers only’ is gericht op het verbeteren van het functioneren van u, of uw personeel, als manager.

  • Succesvol solliciteren

  Yvonne behandelt de sollicitatiebrief en de eigentijdse interview etiquette. Daarnaast geeft ze advies over uiterlijk en kleding. Je hebt maar één kans om te overtuigen en Yvonne laat zien hoe je dit het beste kan doen.

  • Tafelmanieren, heden en verleden

  Geen tv, geen computer en geen telefoon in huis. Wat moet je dan? Juist, regelmatig een feestje geven en uitgebreid tafelen! Aan het eind van de 16e eeuw was er al sprake van tafelmanieren, al waren deze in onze ogen nog vrij primitief. Tijdens de presentatie nemen we u mee door de tijd tot we zijn beland bij de tafelmanieren van het heden. Na afloop weet u de etiquette van toen en hoe het nu hoort.

Vrijblijvend informatie over Yvonne van der Kroft

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Yvonne van der Kroft geeft lezingen over de volgende onderwerpen