Loading content ...

Fred Sengers

Fred Sengers

China deskundige en publicist

Chinadeskundige en spreker Fred Sengers geeft in zijn lezing een inzichtvolle introductie over het moderne China en schetst de gevolgen die China’s razendsnelle opkomst heeft voor zijn inwoners zelf, maar ook voor de rest van de wereld. Regelmatig komt Fred Sengers op de radio en tv om het nieuws vanuit China te verklaren of te duiden.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

China heeft de afgelopen 40 jaar een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Het land is tegenwoordig de tweede economie ter wereld en speelt een steeds prominentere rol op het wereldtoneel. Honderden miljoenen Chinese toeristen, studenten, ondernemers en werknemers zwermen uit over de wereld. Of we het nu willen of niet, we krijgen allemaal met de opkomst van China te maken. Toch is de kennis van dit fascinerende land bij velen nog beperkt.

Regelmatig komt spreker Fred Sengers op de radio en tv om het nieuws vanuit China te verklaren of te duiden. Daarnaast is hij blogger op zijn website Blogaap en schrijft hij columns, opiniestukken en achtergrondartikelen. Hij is publicist; Fred publiceert achtergrondartikelen, schrijft columns en opiniestukken. Sengers werkte sinds 1990 als freelancer onder meer voor Radio Rijnmond, Mare, Leidsch Dagblad, NRC Handelsblad, Adformatie en Management Team. Als spreker en dagvoorzitter wordt hij gewaardeerd op congressen en seminars.

Naast het publiceren en de media optredens geeft spreker Fred Sengers gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is hij een gewaardeerde dagvoorzitter en spreker op congressen en seminars. Ook schreef hij het boek: Reis door China in 48 dagen. In dit boek gaat hij in op de 48 themadagen in China. Zo wordt er gesproken over werelddagen zoals de dag van de corruptie maar ook speciale chinese dagen zoals Singles day.
 

  Lezingen van spreker Fred Sengers

  • Politiek, economisch en cultureel China
  • China deskundige
  • Zaken doen in China
  • Schrijver
  • Publicist
Gerelateerde sprekers

Fred Sengers geeft lezingen over de volgende onderwerpen: