Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Itamar Sharon

Itamar Sharon

'Happyholics' & generatie Y

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Itamar Sharon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Itamar

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Vol energie en passie! Wie is de getalenteerde, jonge professional? Jongeren geboren tussen 1980 en 2000, ook wel Generatie Y, zijn opgegroeid in een wereld vol mogelijkheden en keuzes. Toch ziet Itamar veel generatiegenoten worstelen met hun autonomie en vastlopen in organisaties. Er zijn maar weinig bedrijven die deze generatie echt begrijpen. Bedrijven zijn zich vaak nog niet goed genoeg bewust van deze verschillen, en lopen daardoor de mogelijkheden mis om hier effectief op in te spelen.

Door op te groeien in een wereld vol mogelijkheden heeft deze generatie een bepaalde mentaliteit gecreëerd en een bepaalde manier van denken. In de lezingen van Itamar neemt hij jou mee over hoe deze generatie precies tot stand is gekomen, wat kenmerkend is voor hen en vooral wat je kan doen als organisatie of als manager om de volledige potentie van deze generatie te benutten.

Spreker Itamar Sharon vertelt in zijn lezingen uitgebreid over ‘Happyholics’: de werknemer die op zoek is naar plezier op het werk. Uitdaging, Persoonlijke Ontwikkeling en het gevoel je thuis te kunnen voelen op de werkvloer. Van ‘work-life balance’, naar ‘work-life integration’, zoals Itamar het beschrijft. In het boek ‘Happyholics’ geeft Itamar organisaties en de jonge generaties handreikingen voor hoe ze naar elkaar toe kunnen groeien, waardoor beiden ervan genieten.

Bekijk de lezingen van Itamar Sharon

  Lezingen van Itamar Sharon

  ‘Happyholics’

  • Leiding geven aan mensen die het niet doen voor de poen

   

  Lezingen van Itamar Sharon

  Generatie Y

  • Wie is die getalenteerde young professional? en wat kan je als organisatie of als manager bieden om de volledige potentie van deze generatie te benutten?
Vrijblijvend informatie over Itamar Sharon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Itamar Sharon geeft lezingen over de volgende onderwerpen