Loading content ...

Marieke Grondstra

Marieke Grondstra

Generatie Y

Marieke Grondstra is organisatieadviseur en expert op het gebied van Generatie Y.  Door de talenten van de verschillende generaties centraal te stellen maakt Marieke Grondstra mensen en organisaties bewust van hun eigen kracht. Daarnaast geeft ze concrete handvaten om die talenten ook effectief in te zetten binnen de organisatie. Storm op komst!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De nieuwe generatie werkende junioren, Generatie Y (geboren tussen 1985 en 2000) denken en werken anders dan het bedrijfsleven gewend is. Dit zorgt nu al voor enige opschudding! Door mensen bewust te maken van de verschillen tussen generaties breng Marieke deze samen.

Samen met Aart Bontekoning heeft spreker Marieke Grondstra veel onderzoek gedaan naar datgene wat werkenergie geeft en kost aan de verschillende werkende generaties. Ook schreven ze samen het boek ‘Ygenwijs’.

Als oprichter van  ‘Generatie STORM’ adviseert  Marieke Grondstra bedrijven over het samenbrengen van generaties zodat deze van elkaar kunnen leren en zo bedrijfsresultaten kunnen verbeteren. Stormende organisaties geven ruimte aan hun jonge en oude medewerkers om zich te ontplooien zodat ze de organisatie kunnen verfrissen. Zo begeleid Marieke een Talent ontwikkelprogramma voor young professionals. Marieke geeft regelmatig lezingen en trainingssessies. Op een vlotte en energieke manier schudt spreker Marieke Grondstra organisaties wakker!  

 

  Lezingen van spreker Margriete Grondstra

  • Generatie Y
  • Talentontwikkeling
  • Organisatieontwikkeling
  • Verbinding binnen de organisatie
Gerelateerde sprekers

Marieke Grondstra geeft lezingen over de volgende onderwerpen: