Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Internationale spreker, prijswinnende auteur & blogger aka. Meneer Mountaintop®

Spreker Jeff Davis

Jeff Davis

Ook bekend als The Muhammad Ali of Mental Health, helpt je de kracht van authentiek leiderschap te activeren, de mentale gezondheid van werknemers te verbeteren en het beste uit teams te halen

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Jeff Davis is a world-class speaker, and he has an unbelievable amount of energy and power. He raised the bar and took it to a whole new level.

Hans Scheffer, CEO & Founder at Helloprint Bekijk alle referenties

Redenen om spreker Jeff Davis te boeken

 • Hij is te zien geweest op Forbes, TEDx, Medium, Impact Makers Radio, Personal Growth, Sivana East, LEADx, HavingTime en andere prominente websites.
 • Jeff heeft de gave om een publiek met elkaar te verbinden en hij heeft laten zien dat hij anderen positief kan beïnvloeden.
 • Als je een verfrissende adem van authenticiteit en eerlijkheid nodig hebt, ondersteund door onderzoek en beproefde praktische ideeën over geestelijke gezondheid en leiderschap, doe dan een beroep op de wereldberoemde spreker Jeff.
Jeff Davis

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jeff

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Jeff Davis is de auteur van 3 boeken, waaronder de bestseller The Power of Authentic Leadership: Activating the 13 Keys to Achieving Prosperity Through Authenticity. Een meervoudig bekroonde spreker en auteur, sommige van zijn klanten zijn CEO’s en bedrijven die zijn aangesloten bij Contractor Nation. De resultaten waren zo sterk dat Klaus Larsen, CEO van Klaus Larsen LLC, zei: “Jeff is een eersteklas professionele spreker, een van de beste ter wereld”.

Redenen om spreker Jeff Davis te boeken

 • Hij is te zien geweest op Forbes, TEDx, Medium, Impact Makers Radio, Personal Growth, Sivana East, LEADx, HavingTime en andere prominente websites.
 • Jeff heeft de gave om een publiek met elkaar te verbinden en hij heeft laten zien dat hij anderen positief kan beïnvloeden.
 • Als je een verfrissende adem van authenticiteit en eerlijkheid nodig hebt, ondersteund door onderzoek en beproefde praktische ideeën over geestelijke gezondheid en leiderschap, doe dan een beroep op de wereldberoemde spreker Jeff.

The Muhammad Ali of Mental Health

Oorspronkelijk afkomstig uit Newtown, Connecticut, woont Jeff nu in Rotterdam. John Lee Dumas, een van de beste podcasters ter wereld, had Jeff twee keer op zijn Entrepreneurs on Fire-podcast. Mental Wellness International noemde Jeff onlangs als een van de toonaangevende experts op het gebied van mentale gezondheid in Europa.

Jeff is geen onbekende binnen het thema tegenslagen. In 2007, op 17-jarige leeftijd, bereikte hij, na langdurig misbruik en een reeks onverwachte omstandigheden, een dieptepunt en stierf hij bijna door zelfmoord. Op de universiteit werd hij ernstig gepest door iemand in zijn honkbalteam. Jeff is twee keer genoemd op Tiny Buddha, een van de meest populaire websites ter wereld, en zijn verhaal heeft miljoenen mensen over de hele wereld geholpen.

Jeff studeerde af aan het McDaniel College met een B.A. in Economie en Wiskunde, ontving alle college Honours en Honours in Economics tijdens het spelen van Divisie III-honkbal. Vervolgens behaalde hij zijn masterdiploma aan de Johns Hopkins Carey Business School, voltooide hij een tweejarig programma in één jaar, terwijl hij zijn bedrijf liet groeien en een boek publiceerde.

Hij heeft gewerkt met fascinerende bedrijven in Connecticut, New York, Maryland, Nederland en Boedapest, Hongarije, van start-ups en provinciale overheid tot Fortune 500 bedrijven. Hij heeft een gave om makkelijk contact te maken met mensen, open te zijn en hij heeft aangetoond dat hij anderen positief kan beïnvloeden.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Jeff Davis
Lezingen van spreker Jeff Davis

Mentale gezondheid door transparant leiderschap

Jeff Davis, ook bekend als de Muhammad Ali van Mental Health, heeft jaren van ernstig pesten en misbruik overwonnen. Hij is naar de absolute pits van die donkere zwarte gaten op de bodem geweest en weet hoe hij contact moet maken met iemand die echt worstelt met het leven en hem kan helpen, nadat hij honderden berichten heeft ontvangen van mensen die zeiden dat ze besloten om niet door zelfmoord te sterven vanwege het verhaal van Jeff.

Wat deelnemers onder meer uit deze lezing halen:

 • Hoe Jeff de donkere nacht van zijn ziel doorkwam na een jaar van klinische depressie en bijna een einde aan zijn leven, waaronder niet alleen ernstig pesten op school, maar ook, erger nog, fysiek en verbaal mishandeld worden.
 • Hoe u transparante communicatie gebruikt om uw genezingsproces te starten en voort te zetten.
 • Zeven essentiële strategieën om weer neutraal te worden wanneer u op een dieptepunt zit en/of serieus worstelt met werk en leven, gebaseerd op Jeffs ervaring met het neerhalen en verslaan van een zeer corrupt Nederlands multinationaal miljardenconglomeraat met zijn team van advocaten.
 • Praktische tips om misbruik en/of mishandeling waar je mee te maken hebt aan te pakken en te beëindigen
Lezingen van spreker Jeff Davis

De kracht van authentiek leiderschap activeren

Veel CEO’s hebben gezegd dat Jeff Davis een van de beste leiderschapsexperts ter wereld is op basis van zijn bestseller over authentiek leiderschap en verhelderende presentaties. In deze dynamische, energieke en inhoudrijke presentatie deelt Jeff de essentiële kernen van wijsheid die iedereen in zijn toolkit voor authentiek leiderschap moet opnemen.

Wat deelnemers onder meer uit deze lezing halen:

 • De twee grote leugens van leiderschap die voorkomen dat de meeste werknemers hun volledige potentieel bereiken.
 • De zeven sleutels die nodig zijn om authentiek leiderschap in je dagelijkse werk te activeren, gebaseerd op de grote fouten die zijn gemaakt door het leiderschapsteam van een zeer corrupt Nederlands bedrijf waarmee Jeff van 2019 tot en met 2020 een contract had.
 • De rol die transparantie, natuurlijkheid en congruentie spelen bij leiderschap, inclusief de wijsheid die Jeff ontleende aan rechtstreekse gesprekken met miljardair Mark Cuban en verschillende senatoren.
 • Manieren om als leider met stress, onverwachte situaties en tegenslagen om te gaan door van binnenuit te leiden en je collega’s in hun kracht te zetten.
Lezingen van spreker Jeff Davis

Veerkracht in een tijdperk van overweldiging en onzekerheid

Begin 2020 maakte Jeff Davis een ernstige burn-out door, waarvoor ziekenhuisbehandelingen nodig waren. Maandenlang kroop hij letterlijk door zijn appartement, omdat hij niet kon staan. Gedurende deze tijd ging Jeff diep in zijn psyche en begon hij te genezen van meer dan drie decennia van chronisch, intergenerationeel trauma en complexe mishandeling. Jeff weet hoe het is om jarenlang vast te zitten in het leven, zonder schijnbaar geen uitweg. Hij weet ook hoe het is om te genezen en te gedijen, en hij wil je graag laten zien hoe je hetzelfde kunt doen. Door verschillende politieagenten en advocaten beschreven als de meest behulpzame presentatie die ze ooit hebben gezien, deelt Jeff in dit programma hoe je langdurige veerkracht kunt bereiken en behouden.

Wat deelnemers onder meer uit deze lezing halen:

 • Wat te doen als je op een dieptepunt zit en in de overlevingsmodus bent.
 • Een nieuwe en meer praktische definitie van veerkracht.
 • Vier belangrijke inzichten die Jeff leerde van zijn burn-out en burn-out herstelproces.
 • De rol die trauma speelt bij het schaden van onze veerkracht en hoe we kunnen genezen van trauma.
Lezingen van spreker Jeff Davis

Omgaan met pestkoppen: hoe om te gaan met mensen die wreed zijn

Gebaseerd op een artikel dat Jeff schreef dat viraal ging, door veel influencers werd gedeeld en door meer dan tien miljoen mensen werd gelezen, behandelt deze presentatie de kern van het omgaan met pestkoppen op het werk, op school en thuis.

Voortbouwend op inzichten die zijn verkregen uit Jeffs ervaringen met het omgaan met gestoorde pestkoppen in zijn universiteitshonkbalteam en wrede pestkoppen op de werkplek, zijn de belangrijkste behandelde gebieden (afhaalrestaurants voor het publiek):

 • Acht inzichten om zelfs de ergste pestkoppen het hoofd te bieden en te ontwapenen.
 • Hoe u anderen bij uw werk (of school) kunt betrekken op een manier die helpt bij het oplossen van de pestsituatie waarmee u te maken heeft.
 • Hoe je je emotionele intelligentie behoudt en voor jezelf opkomt zonder overdreven te reageren (je leert hier van enkele van Jeffs grootste fouten!).
Lezingen van spreker Jeff Davis

Tijd beheren op de bergtop

In deze dynamische en boeiende presentatie deelt Jeff Davis de vaardigheden en strategieën die nodig zijn om het gebruik van je tijd met succes onder de knie te krijgen. In de huidige wereld van toenemende afleiding is het belangrijker dan ooit om tijd te waarderen. Terwijl hij voor de overheid werkte, behaalde Jeff zijn masterdiploma van Johns Hopkins, terwijl hij ook zijn eerste boek publiceerde via een uitgeverij (en tegelijkertijd de balans tussen werk en privéleven respecteerde).

Gebaseerd op de ervaring van Jeff als leider en manager van een bedrijfsteam, omvatten de belangrijkste elementen die aan bod komen:

 • Activiteiten, taken en verplichtingen leren vereenvoudigen.
 • Hoe u werktaken kunt stroomlijnen, uw productiviteit kunt verdubbelen en stress op een praktische manier kunt verminderen.
 • Strategieën om minimaal een uur extra tijd aan je dag toe te voegen (extra tijd creëren).
 • Het verduidelijken van uw werkdoelen en het nemen van de volgende stappen om impact te maken op uw organisatie.
Lezingen van spreker Jeff Davis

De bergtop-mindset onder de knie krijgen

Gebaseerd op zijn bekroonde boek Reach Your Mountaintop waarin Jeff sprak over de mentaliteit die nodig is voor duurzaam succes, behandelt deze presentatie praktische tips om je mindset te verbeteren. Jeff gebruikte The Mountaintop Mindset om in contact te komen met veel CEO’s en influencers, om kansen te krijgen om rechtstreeks aan CEO’s te rapporteren, en om naar het buitenland te verhuizen. Deze principes hebben voor hem en anderen gewerkt, en als je ze in praktijk brengt, zullen ze ook voor jou werken.

Wat deelnemers onder meer uit deze lezing halen:

 • Manieren om buiten de gebaande paden te denken en te handelen om uw waarde voor uw organisatie te vergroten
 • Essentiële mindset-sleutels om terug te komen van tegenslagen en effectief je mentale gezondheid te behouden
 • Wat het betekent om de mentaliteit van een corporate ondernemer te hebben
 • Hoe u levensbevestigende, weloverwogen risico’s kunt nemen die u zowel professioneel als individueel vooruit helpen
Lezingen van spreker Jeff Davis

Klantenservicemedewerkers van wereldklasse opleiden

In deze energieke en dynamische presentatie deelt Jeff Davis de vaardigheden die nodig zijn om met succes een klantenserviceorganisatie van wereldklasse te worden.

Gebaseerd op Jeffs ervaring als accountmanager en klantenservicespecialist, deelt hij de kennis en oefeningen die nodig zijn om van goed naar geweldig te gaan in de omgang met uw klanten.

Wat deelnemers onder meer uit deze lezing halen:

 • Hoe u effectief omgaat met uw moeilijkste klanten en de uitdaging omzet in een kans
 • Manieren om klantenservicetechnieken en -strategieën van wereldklasse consequent toe te passen
 • Sleutels tot het gebruik van leiderschapsvaardigheden en oprechte zorg om uw klantenservice naar een hoger niveau te tillen
 • Inzicht in het opbouwen en behouden van klantloyaliteit
Video van spreker Jeff Davis

Jeff Davis, Speaker, Author & Consultant: Speaker Demo Reel on Reaching Your Leadership Mountaintop

Video van spreker Jeff Davis

Powerful Time Management Strategies to Better Manage Your Time

Bekijk de lezingen van Jeff Davis

Referenties

Jeff Davis is a world-class speaker, and he has an unbelievable amount of energy and power. He raised the bar and took it to a whole new level.

Hans Scheffer, CEO & Founder at Helloprint

The Power of Authentic Leadership - Activating the 13 Keys to Achieving Prosperity Through Authenticity

In The Power of Authentic Leadership: Activating the 13 Keys to Achieving Prosperity Through Authenticity, authentic leadership and prosperity expert Jeff Davis features life-changing insights from his discussions with more than 20 of the world’s most iconic authentic leaders. He directly connected with these history makers, and he’s acting as the humble conduit between you and their wisdom.

Bestel dit boek

Reach Your Mountaintop

In Reach Your Mountaintop: 10 Keys to Finding the Hidden Opportunity in Your Setbacks, Flipping What You’ve Heard on Its Head, and Achieving Legendary Goals author Jeff Davis discusses how to find the hidden gems in your most difficult and challenging obstacles. The book contains important lessons and insights for you to transcend roadblocks and learn the skills necessary to make a real difference in the world. Featuring 28 different world-renowned thought leaders and experts, Davis lays out practical action steps and strategies to define your own version of success and reach your next level. With attention-grabbing stories and powerful case studies, this book is a must read. Ready to shatter limitations, live your best life, and genuinely help other people? The process outlined here will revolutionize your life and help you become a better leader.

Bestel dit boek

Traveling Triumphs: The Improbable in Budapest and Beyond

Have you ever felt like you were limited by other people because of their failure to reach their own potential? Finding the opportunity in his setback, Jeff Davis decides to study abroad his Junior year of college. In a series of ridiculously improbable events (some bad, many good), Jeff discovered what it means to truly embark on an adventure, be spontaneous and your own person, live each day like its your last, push past some trials and tribulations, and live life to its fullest. Traveling Triumphs is filled with exciting stories, helpful tips, and valuable life lessons.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Jeff Davis

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Jeff Davis
Jeff Davis

5 van de 5 sterren

Jeff Davis is a world-class speaker, and he has an unbelievable amount of energy and power. He raised the bar and took it to a whole new level.

Hans Scheffer, CEO & Founder at Helloprint Bekijk alle referenties

Jeff Davis geeft lezingen over de volgende onderwerpen