Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Richard Boer

Richard Boer

Improvisatie, communicatie muziek en show

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Richard Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Richard

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Met zijn tweeën, of met een band vol getalenteerde muzikanten; spreker Richard Boer zet unieke voorstellingen neer! Hij maakt op maat gemaakte voorstellingen en weet als geen ander op het publiek in te spelen. Zijn creativiteit en enorme improvisatievermogen stellen hem in staat de juiste combinatie tussen inhoud en entertainment te creëren.Zo zorgt hij ervoor dat uw bijeenkomst niet alleen energiek en verrassend is, maar hij zorgt er ook voor dat het publiek met nieuwe inzichten naar huis gaat!

In zijn shows kunnen verschillende thema’s aan bod komen, waaronder communicatie, omgaan met verandering en teamwork. De oefeningen en spelvormen zijn verbindend en verrassend. Je leert elkaar op een andere manier kennen.  Luisteren, samenwerken, de ander voor laten gaan, een positieve houding, loslaten en een beetje uit je comfort zone komen, kunnen tot verbluffende resultaten leiden. Plezier en humor geven een fijne werksfeer om te ontdekken wat jij nog kan verbeteren aan jezelf.

Bekijk de lezingen van Richard Boer
Richard Boer

Communicatie Workshops “Out Of The Box’

  • In een dynamische theater improvisatie workshop gaat spreker Richard Boer aan de slag met communicatie. Hoe flexibel ben jij? Durf je risico’s te nemen? Kan je ideeën loslaten? En wat betekend dat voor de communicatie met anderen?
  • Luisteren, samenwerken, de ander voor laten gaan, een positieve houding, loslaten en een beetje uit je comfort zone komen, kunnen tot verbluffende resultaten leiden.

     

     

Vrijblijvend informatie over Richard Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Richard Boer geeft lezingen over de volgende onderwerpen