Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Verfrissende inzichten over keuzes maken, creativiteit en ondernemerschap

spreker Richard Kemper

Richard Kemper

Van Reclameman tot Cabaretier (ofwel: van Wijsneus tot Feestneus). Richard vertelt met humor over de waardevolle inzichten die hem dagelijks helpen. Ontdek zijn handvatten en verbeter je prestaties.

Tarieven en beschikbaarheid
Richard Kemper

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Richard

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

De meest mensen kennen Richard Kemper als 50% van het cabaretduo Veldhuis & Kemper. Ze braken samen door met de tophit “Ik wou dat ik jou was” wat leidde tot een reeks cabaretprogramma’s waarmee ze nog dagelijks door heel Nederland volle zaken trekken.

Het verbaasd veel mensen echter als ze er achter komen dat Richard, voor zijn carrière op het podium, algemeen directeur was van een internationaal opererend reclamebureau in Amsterdam. Kort voor het begin van zijn cabaret carrière werd hij zelf nog genomineerd voor ‘Reclameman van het Jaar’. Het hoogtepunt in zijn reclamecarrière was bereikt en dus was het hoogtijd voor een andere stap.

Redenen om Richard Kemper te boeken

  • Richard vertelt in vogelvlucht  hoe zijn reclameachtergrond hem nog dagelijks inspireert bij het maken van creatieve- en ondernemerskeuzes
  • En hoe u van die paar simpele basisregels in uw eigen praktijk als ondernemer, marketeer, zelfstandige en/of creatieve kracht kan profiteren.
  • Richard Kemper geeft inspirerende lezingen aan zowel kleine als grote organisaties

Van Reclameman tot Cabaretier

De verfrissende overstap van de reclamewereld naar het podium zorgde voor nieuwe inzichten over keuzes maken, creativiteit en ondernemerschap. Wat ontdekte hij? Er zijn verbazend veel overeenkomsten tussen de reclame- en theatercoulissen, want in beide gevallen gaat het om verbinding leggen met mensen. Kemper gaat in vogelvlucht over de inspiratie die hij elke dag uit zijn reclame achtergrond kan putten en hoe deze inzichten hem helpen met het maken van creatieve en zakelijke keuzes. Richard deel de inzichten en simpele basisregels die hem dagelijks helpen op het vlak van ondernemen, marketing, zelfstandige en/of creatieve kracht.

Vol zelfspot en met hilarische anekdotes vertelt Richard over de handvatten die zo’n positieve impact hebben op zijn prestaties. De jarenlange podiumervaring en een unieke schat aan reclamevideo’s uit zijn eigen archief zorgen voor een onvergetelijke lezing. Een geweldige combinatie van leren en lachen.

Bekijk de lezingen van Richard Kemper
Lezing van spreker Richard Kemper

Van Reclameman tot Cabaretier - Inspiratie bij het maken van creatieve- en ondernemerskeuzes

Richard vertelt met humor en met hilarische anekdotes over de cruciale inzichten die hem dagelijks helpen als ondernemer. De inzichten die hij heeft geleerd in de reclamewereld vormen nu de cruciale basisregels die hem helpen met keuze maken, creativiteit, zelfstandige en/of creatieve kracht. Vol energie beschrijft hij de handvatten en hoe deze inzichten iedereen kunnen helpen.

Met zijn ervaring als cabaretier, podiumervaring en de unieke schat aan reclamevideo’s uit zijn eigen archief weet hij een onvergetelijke lezing neer te zetten. Een spreker die garant staat voor Leren én Lachen. Of andersom, dat mag u zelf bepalen.

Met de groeten van Veldhuis en Kemper

Niet alleen in het theater, maar ook in hun columns verhalen Veldhuis & Kemper over vrolijke, maatschappijkritische en persoonlijke zaken. Iedere week schrijven ze een column die onder meer te lezen is in Het Leidsch Dagblad, Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagbladen Gooi en Eemlander.Ze wisselen elkaar af: de ene week schrijft Veldhuis en de andere week Kemper. Dat levert een humoristische kijk op de levens van dit gouden theaterduo. In Met de groeten van Veldhuis & Kemper zijn de beste columns van het tweetal gebundeld. Of ze nu gaan over mannenclubjes, plofkip, de babyjuwelier of over verbouwen: geestig, scherp en persoonlijk zijn ze altijd. Met hun groot taalvermogen laat deze verzameling zich lezen als cabaret op papier.

Bestel dit e-boek
Vrijblijvend informatie over Richard Kemper

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Richard Kemper geeft lezingen over de volgende onderwerpen