Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Serdar Gözübüyük inspireert met zijn boodschap van positiviteit, respect en doorzettingsvermogen

Spreker Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük

Internationaal scheidsrechter en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Serdar Gözübüyük

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Serdar

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Serdar vindt het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans verdient, de kans die hij zelf ook gekregen heeft. In Nederland wordt te vaak negatief gedacht, vaak komen uitspraken naar voren als “ik ga het toch niet maken in de Nederlandse samenleving, ik heb een buitenlandse achternaam en zal geen kans krijgen/verdienen”. Juist de jongeren die vroegtijdig school verlaten moeten positief worden gestimuleerd om een stapje in de goede richting te kunnen zetten. Door middel van het geven van presentaties maakt hij jongeren bewust van wat nodig is om je doelen te bereiken en succesvol te worden. Sport, onderwijs en de samenleving staan hierbij centraal. Woorden als mentaliteit, keuze, teleurstelling, discriminatie en acceptatie vormen de verbinding tussen sport en onderwijs aan de ene kant en de samenleving aan de andere kant.

Ook besteedt hij veel aandacht aan de term “respect”. Hij bedoelt hiermee, hoe we met elkaar omgaan. Het woord “respect” moet alleen al om die reden in Nederland weer gaan leven! Respect mag niet meer ontbreken in het onderwijs, het is het sleutelwoord tot succes.

Daarnaast spreekt hij een breed publiek aan van ondernemers en medewerkers. Hoe dromen werkelijkheid worden, hoe je omgaat met tegenslagen, met spanning, hoe je kunt focussen op een topprestatie, de fysieke en mentale gezondheid zijn thema’s die hij behandelt.

Redenen om spreker Serdar Gözübüyük te boeken

  • Serdar motiveert jongeren om ondanks obstakels positief te blijven en hun doelen na te streven in sport, onderwijs en de samenleving.
  • Hij benadrukt het belang van respect en pleit voor een cultuur waarin respect weer centraal staat, essentieel voor succes op school en op het werk.
  • Met diverse thema’s zoals dromen realiseren, tegenslagen overwinnen en gezondheid, spreekt Serdar een breed publiek aan, van ondernemers tot medewerkers.

Over Serdar Gözübüyük

Spreker Serdar Gözübüyük is scheidsrechter in de Eredivisie en een opvallende naam op de FIFA lijst van internationale scheidsrechters vanwege zijn jeugdige leeftijd. Hij maakte zijn debuut in de Eredivisie op slechts 24-jarige leeftijd in 2010 en werd meteen erkend als Scheidsrechter van het Jaar. Tegenwoordig leidt hij belangrijke wedstrijden op internationaal niveau en wordt hij beschouwd als iemand die het potentieel heeft om door te breken naar de absolute top in zijn vakgebied. Naast zijn werk op het veld, deelt hij zijn inzichten over zijn rol als rolmodel voor (allochtone) jongeren in Nederland tijdens presentaties. Het is inspirerend om te zien dat steeds meer jongeren gemotiveerd worden om het maximale uit het leven te halen.

 

Bekijk de lezingen van Serdar Gözübüyük
Lezing van spreker Serdar Gözübüyük

Dromen worden werkelijkheid

In de lezing van spreker Serdar Gözübüyük staan thema’s als respect, mentaliteit, keuzes maken, discriminatie, het accepteren van spelregels en de verbinding tussen sport en samenleving centraal. Serdar wil het publiek met zijn presentatie inspireren, motiveren en activeren. Een presentatie van Serdar wordt altijd op de wensen van de klant afgestemd.

     

Video van spreker Serdar Gözübüyük

Serdar Gözübüyük

 

Bekijk de lezingen van Serdar Gözübüyük
Vrijblijvend informatie over Serdar Gözübüyük

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Serdar Gözübüyük geeft lezingen over de volgende onderwerpen