Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wieger Waardenburg

Wieger Waardenburg

Online Marketing: Duidelijke taal & Resultaatgericht

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Wieger Waardenburg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wieger

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Wieger Waardenburg te boeken:

 • Wieger biedt meerdere handvatten en tools die jouw organisatie helpen met het behalen van betere resultaten op het gebied van marketing
 • Het is erg waardevol om een lezing te boeken van Wieger voor jouw organisatie
 • De motiverende lezingen van Wieger zijn geschikt voor iedereen binnen jouw organisatie

Spreker Wieger Waardenburg is senior online marketeer, spreker en marketing consultant.  In 2009 startte Wieger XpertMarketing, sinds 2011 zet hij zich  fulltime voor zijn bedrijf in. Xpertmarketing staat voor duidelijke taal en resultaatgericht werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in zoekmachine marketing.

Internet en ondernemerschap zijn zijn grote passie, en Wieger heeft het geluk gehad van zijn passie zijn werk te mogen maken! Vol enthousiasme spreekt hij regelmatig over uiteenlopende thema’s waarin de veranderingen op gebied van Marketing centraal staan. Hij voelt zich het prettigst op het snijvlak van marketing en IT/technologie. Op energieke wijze neemt hij je mee in de snel veranderende wereld en deelt hij graag zijn passie en kennis! Marketing ontwikkeld zich razendsnel, maar ondanks de vele veranderingen gaat het uiteindelijk nog steeds om hetzelfde: vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar afstemmen.

Spreker Wieger Waardenburg neemt zijn publiek graag mee in de wereld van marketing, technologie en mobiele ontwikkelingen. Hij spreekt over alles wat met internet of ondernemen te maken heeft en maakt graag lezingen op maat. Dit zorgt er voor dat een lezing altijd aansluiting vind bij het onderwerp van de bijeenkomst en het soort publiek. Door gebruik te maken van visuele beelden en leuke voorbeelden zorgt Wieger voor energie in de zaal, daarnaast maakt hij gebruik van begrijpelijke taal en geeft tips die direct toepasbaar zijn!

‘Wieger is niet alleen een expert op het gebied van online marketing, maar hij slaagt er ook in de zaal te boeien en voor zijn ideeën te winnen. Kortom: een aanrader!’ Jos Burgers, spreker & bestseller auteur

Bekijk de lezingen van Wieger Waardenburg

  Lezingen van spreker Wieger Waardenburg

  Spreker Wieger Waardenburg spreekt over Marketing, Internet, Webdesign, Technologie, E-commerce, Mobile en Klantgerichtheid. Onderstaand een aantal voorbeelden van wat hij concreet voor jouw bedrijf kan betekenen.

  • Mobiele ontwikkelingen
   De wereld wordt mobiel. Maar hoe snel gaat dat eigenlijk? Leuk om te weten is hoe je hier als bedrijf je voordeel mee kan doen. Welke ontwikkelingen staan ons nog te wachten; what’s next? In een lezing over Mobiele ontwikkelingen geeft Wieger duiding aan de nieuwe ontwikkelingen.
  • Website clinic
   Deze clinic gaat over het benutten van de mogelijkheden die uw website kan bieden. In hoeverre is jou website afgestemd op uw publiek? en hoe kan je de website beter voor je laten werken?  Aan de hand van praktijkvoorbeelden van aanwezigen geeft Wieger Waardenburg handige tips waarmee mensen aan de slag kunnen.
  • Conversie optimalisatie
   Hoeveel bezoekers heeft jou website, en hoeveel van deze bezoekers worden uiteindelijk klant? Conversie optimalisatie gaat voornamelijk op het krijgen van meer klanten, en het bijbehorende financiële plaatje.
  • Online Kansen!
   De online wereld biedt duizenden mogelijkheden en kansen. Stap in de wereld van technologie, disruptie en innovatie. Om deze kansen en online mogelijkheden te kunnen benutten is het noodzaak om uit je comfortzone te komen! Laat je inspireren en begin je eigen ontdekkingsreis naar nieuwe kansen!
Vrijblijvend informatie over Wieger Waardenburg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Wieger Waardenburg geeft lezingen over de volgende onderwerpen