Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Wouter Hesseling

Wouter Hesseling

Multitasken is een mythe

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Wouter Hesseling

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wouter

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Multitasken! Super efficiënt! Maar is dat wel zo? Tijdens zijn lezing of workshop ontrafelt Wouter Hesseling de mythe van het multitasken. Net als veel bedrijfstrainers signaleerde Wouter dat het merendeel van de werknemers de hele dag door probeert te multitasken en zichzelf en anderen daarmee ernstig te kort doen. Aan de hand van zijn ervaringen, literatuur over dit onderwerp en gesprekken met wetenschappers van drie universiteiten in Nederland heeft hij het concept ‘Multitasken is een mythe’ ontwikkeld.

Overzicht in de dagelijkse hectiek! Telefoontjes, emails, collega die even voorbij komen met een vraag en af en toe een foto op facebook bekijken. Voor velen is dit ongeveer hoe een werkdag er uit ziet. Tijdens een moderne timemanagement workshop of lezing wordt de mythe van het multitasken ontrafeld. Wouter Hesseling gaat in op thema’s als timemanagement, productiviteit en werkgeluk. Hij laat zien dat Multitasken een van de oorzaken van stress en burn-out kan zijn en geeft handvatten om het uitvoeren van taken op een andere manier vorm te geven.

Spreker Wouter Hesseling is van alle markten thuis. Hij studeerde aan de UvA en de ALO en na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld. Daarna richtte hij zich op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven. Honderden organisaties in binnen en buitenland heeft hij van binnen mogen bekijken en de kennis die hij hierbij heeft opgedaan heeft hij gebruikt als inspiratiebron voor dit nieuwe concept.

Bekijk de lezingen van Wouter Hesseling

    Multitasken is een mythe

    • Wouters aanpak? Leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde. Wouter is een echte entertainer en dat komt in zijn lezingen en workshops zeker naar voren. Nog niet overtuigd dat multitasken écht niet werkt? Spreker Wouter Hesseling laat het de deelnemers zelf ervaren.
    • De interactieve oefeningen zorgen voor een goede sfeer en terwijl de deelnemers echte breekbare borden op stalen pinnen mogen laten draaien merken ze wat switchtasken met hen doet.

Vrijblijvend informatie over Wouter Hesseling

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wouter Hesseling geeft lezingen over de volgende onderwerpen