Loading content ...

Wouter Hesseling

Wouter Hesseling

Multitasken is een mythe

Spreker Wouter Hesseling ontwikkelde ‘De mythe van multitasken’. Hij wervelt over het podium, vertelt bevlogen zijn verhaal over multitasken, switchtasken en monotasken, beantwoordt vragen uit het publiek, allemaal terwijl hij tien breekbare borden draaiende probeert te houden. Na afloop staan de mensen te popelen om het nieuw geleerde in praktijk te brengen, privé en op het werk.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Multitasken! Super efficiënt! Maar is dat wel zo? Tijdens zijn lezing of workshop ontrafelt Wouter Hesseling de mythe van het multitasken. Net als veel bedrijfstrainers signaleerde Wouter dat het merendeel van de werknemers de hele dag door probeert te multitasken en zichzelf en anderen daarmee ernstig te kort doen. Aan de hand van zijn ervaringen, literatuur over dit onderwerp en gesprekken met wetenschappers van drie universiteiten in Nederland heeft hij het concept ‘Multitasken is een mythe’ ontwikkeld.

Spreker Wouter Hesseling is van alle markten thuis. Hij studeerde aan de UvA en de ALO en na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld. Daarna richtte hij zich op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven. Honderden organisaties in binnen en buitenland heeft hij van binnen mogen bekijken en de kennis die hij hierbij heeft opgedaan heeft hij gebruikt als inspiratiebron voor dit nieuwe concept.

    Spreker Wouter Hesseling: Multitasken is een mythe

    Wouters aanpak? Leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde. Wouter is een echte entertainer en dat komt in zijn lezingen en workshops zeker naar voren. Nog niet overtuigd dat multitasken écht niet werkt? Spreker Wouter Hesseling laat het de deelnemers zelf ervaren. De interactieve oefeningen zorgen voor een goede sfeer en terwijl de deelnemers echte breekbare borden op stalen pinnen mogen laten draaien merken ze wat switchtasken met hen doet.

     

Gerelateerde sprekers