Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De mythe van multitasken’. Een verhaal over multitasken, switchtasken en monotasken

Wouter Hesseling

Wouter Hesseling

Multitasken is een mythe

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Wouter Hesseling

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Wouter

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Wouter Hesseling

De mythe van multitasken’. Een verhaal over multitasken, switchtasken en monotasken

Multitasken! Super efficiënt! Maar is dat wel zo? Tijdens zijn lezing of workshop ontrafelt Wouter Hesseling de mythe van het multitasken. Net als veel bedrijfstrainers signaleerde Wouter dat het merendeel van de werknemers de hele dag door probeert te multitasken en zichzelf en anderen daarmee ernstig te kort doen. Aan de hand van zijn ervaringen, literatuur over dit onderwerp en gesprekken met wetenschappers van drie universiteiten in Nederland heeft hij het concept ‘Multitasken is een mythe’ ontwikkeld.

Overzicht in de dagelijkse hectiek! Telefoontjes, emails, collega die even voorbij komen met een vraag en af en toe een foto op facebook bekijken. Voor velen is dit ongeveer hoe een werkdag er uit ziet. Tijdens een moderne timemanagement workshop of lezing wordt de mythe van het multitasken ontrafeld. Wouter Hesseling gaat in op thema’s als timemanagement, productiviteit en werkgeluk. Hij laat zien dat Multitasken een van de oorzaken van stress en burn-out kan zijn en geeft handvatten om het uitvoeren van taken op een andere manier vorm te geven.

Spreker Wouter Hesseling is van alle markten thuis. Hij studeerde aan de UvA en de ALO en na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld. Daarna richtte hij zich op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven. Honderden organisaties in binnen en buitenland heeft hij van binnen mogen bekijken en de kennis die hij hierbij heeft opgedaan heeft hij gebruikt als inspiratiebron voor dit nieuwe concept.

Bekijk de lezingen van Wouter Hesseling
Lezing van spreker Wouter Hesseling

Multitasken is een Mythe

 • Wouter geeft lezingen en workshops over Multitasken. Hij maakt de sessies op maat op basis van de doelgroep en het doel van de bijeenkomst. Wouters aanpak? Leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde.
 • Wouter is een echte entertainer en dat komt in zijn lezingen en workshops zeker naar voren. Nog niet overtuigd dat multitasken écht niet werkt? Spreker Wouter Hesseling laat het de deelnemers zelf ervaren.
 • De interactieve oefeningen zorgen voor een goede sfeer en terwijl de deelnemers echte breekbare borden op stalen pinnen mogen laten draaien merken ze wat switchtasken met hen doet.
  Video van spreker Wouter Hesseling

  Multitasken is een Mythe

  Bekijk de lezingen van Wouter Hesseling
  13.12.2017

  Minder Stress & Meer Vrije Tijd

  Betere resultaten, minder stress en meer vrije tijd in 2018!

  We leven in een maatschappij waarbij we worden afgerekend op wat we presteren. Onderzoek heeft uitgewezen dat voor het behalen van goede resultaten je aanpak minstens zo belangrijk is als je IQ. Neem in 2018 eens de tijd om jouw eigen aanpak tegen het licht te houden.

  Op het werk hebben veel mensen verschillende schermen open staan met verschillende projecten. Tussendoor moet er nog even een appje gestuurd worden en moeten er foto’s worden geliket op Facebook. Collega’s komen langs en zorgen voor afleiding. Tussen de mails naar klanten door wordt er nog even een boodschappenlijstje gemaakt en het laatste nieuws op nu.nl gelezen. Aan het eind van de dag stappen ze in hun auto en zijn ze gesloopt. Bovendien hebben ze niet al het werk gedaan dat ze zich hadden voorgenomen.

  Herken je iets van deze dagelijkse hectiek? 

  In deze veeleisende tijden wordt er voortdurend aan ons getrokken en zijn we ook nog eens de hele dag online. Veel mensen nemen te veel hooi op hun vork en realiseren zich niet dat ze  zichzelf en anderen daarmee flink benadelen.

  ‘Multitasken is een mythe’

  Wouter Hesseling heeft de afgelopen 15 jaar als bedrijfstrainer honderden organisaties van binnen gezien en deze kennis gebruikt om een unieke, deels actieve, wetenschappelijk onderbouwde training te ontwikkelen waarin hij de mythe van het multitasken ontrafelt. 

  Tijdens de oefeningen van deze interactieve lezing of workshop ervaren de mensen welke prijs ze betalen als ze gaan multitasken. Na afloop staan de deelnemers te popelen om de nieuwe inzichten praktijk te brengen. Alle deelnemers krijgen het boekje ‘Multitasken is een mythe’ mee naar huis.

  2018: het jaar dat je de teugels weer in handen neemt en je je eigen plannen volgt.  

  Bekijk de lezingen van Wouter Hesseling
  Vrijblijvend informatie over Wouter Hesseling

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Wouter Hesseling geeft lezingen over de volgende onderwerpen