Loading content ...

Bertine Blom

Bertine Blom

Geluk als Businessmodel

Bertine Blom inspireert al meer dan 20 jaar als High Performance coach, business consultant en presentator. In haar lezingen daagt ze haar publiek uit te kiezen voor geluk als fundament voor topprestaties.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bertine Blom geeft lezingen en workshops over geluk, high performance en business succes. Haar missie? Het ontwikkelen van gelukkige organisaties, dolgelukkige klanten, individuen en jongeren (15-25 jaar) die hun volledige ‘happiness potentie’ benutten op weg naar excellente prestaties.

Bertine heeft veel ervaring met het bouwen van High Performance Organisaties, teams en individuen. De succesfacor ‘geluk’ wordt vaak vergeten omdat ongrijpbaar is wat dit oplevert en onduidelijk hoe dit te implementeren in de dagelijkse praktijk. Hier gaat Bertine graag mee aan de slag! Bertine is auteur van het Boek ‘ Geluk als businessmodel’ en laat zien hoe je geluk om kan zetten in winst.

Zelf heeft Bertine 20 jaar gewerkt in diverse commerciële en leidinggevende functies bij ING Groep.  Ze studeerde Rechtsgeleerdheid (RUL) en Sales & Marketing (EUR) en volgde de leergang Rendement van Geluk(EUR/EHERO).  Ook heeft Bertine diverse certificeringen in (geluk en) onderwijskunde, persoonlijkheidsanalyses en professionele executive-, team- en businesscoaching behaald.

Meer geluk leidt tot een betere gezondheid, het hebben van hechtere relaties, financiële groei en betere prestaties! 

  Veel geluk met je persoonlijkheid

   

  Het geheim van succes? je persoonlijkheid! Bertine Bllom doet analyses naar de maakbaarheid van geluk en koppelt dit aan persoonlijkheidsprofielen. Tijdens haar lezing krijg je niet alleen meer inzicht in jou persoonlijkheid, maar laat Bertine ook zien hoe je met kan kiezen voor jouw geluk! Jouw persoonlijke kracht kun je ontwikkelen tot een talent. Inzicht in je sterke kwaliteiten, het kennen en erkennen van je valkuilen, het onbevooroordeeld ontvangen van feedback en inzicht in je eigen persoonlijke gedrag, helpt je om je eigen persoonlijke succes en daarmee je geluksfactor te vergroten.


  Gelukkig onderwijs, een succesvolle toekomst


  Wist je dat 50% van de studenten kiest voor een verkeerde opleiding? en dat 90% van geluk & succes wordt bepaald door iemands persoonlijkheid en positieve mindset? Met deze gegevens gaat Bertine aan de slag. Ze laat onderwijsorganisaties zien waarom het zo belangrijk is het geluk van leerlingen centraal te stellen. Daarnaast geeft ze begeleiding aan de jongeren zelf. positieve psychologie

Gerelateerde sprekers