Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Evert Heinz

Evert Heintz

Een leven lang FLOW

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Evert Heintz

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Evert

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Evert Heintz studeerde aan de Universiteit voor  Humanistiek, de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en deed een trainersopleiding  van drie jaar. Vanuit zijn passie voor het bergklimmen, toerskiën en het leven richt hij zich sinds 2010 heel succesvol als flowspecialist en inspirational speaker binnen het bedrijfsleven.  Hij geeft training, coaching en Masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding, stressmanagement en FLOW aan gerenommeerde organisaties, zowel in Nederland als in de Alpen.

Met zijn lezingen nodigt hij het publiek uit om meer uit de organisatie, mensen en de toekomst te halen. Hierbij haalt hij er concrete voorbeelden bij vanuit zijn jarenlange bergklimervaring en zijn overlevingssituatie in de gletsjerspleet. Hij slaat een brug tussen het bedrijfsleven, bergklimmen en het toepassen van de Piramide van Inzicht ®, het vitaliteitsmodel dat hij zelf ontwikkeld heeft. Hierbij ligt de focus op hoe je als organisatie en als team kunt excelleren in de business met een concreet doel voor ogen.

 

Evert Heintz over “Flow”

 

Bekijk de lezingen van Evert Heintz

   

  Bijna doodervaring

  Vanuit zijn bergklimervaring en het ongeluk dat Evert Heintz heeft meegemaakt, waarbij hij 15 meter in een gletsjerspleet viel, legt hij de koppeling met de Piramide van Inzicht ®.  De sneeuwbrug waar hij tijdens zijn val op belandde heeft zijn leven gered. Een overlevingssituatie waarin hij ruim twee uur balanceerde tussen leven en door.  Door te denken en doen in mogelijkheden (DIMmen) en de Piramide van Inzicht® concreet toe te passen wist hij zich uit deze benarde situatie te redden. “Gefeliciteerd! Vandaag is je 2e leven begonnen”  zei de hut eigenaar toen Evert daar uitgeput aan kwam.

  Evert Heintz vertelt tijdens zijn lezingen over zijn bijna doodervaring. Hij wil mensen laten zien dat we veel meer kunnen dan we denken.  Door bewust uit je comfortzone te stappen, daar waar je gewoontes liggen, leer je nieuwe dingen en doe je nieuwe ervaringen op. Op deze manier stretch je je eigen werkelijkheid en creëer je nieuwe mogelijkheden als organisatie.

  Door zijn interactieve benadering tijdens de lezing laat hij het publiek zelf ervaren wat het is om uit je comfortzone te stappen. Hierdoor wordt de lezing een bijzondere ervaring die het publiek concreet gereedschap geeft om toe te passen in de dagelijkse praktijk.  Naast trainer, coach en inspirational speaker is Evert Heintz auteur van het inspirerende boek ‘Een leven lang FLOW’.

Vrijblijvend informatie over Evert Heintz

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Evert Heintz geeft lezingen over de volgende onderwerpen