Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Lezingen over generaties, werkgeluk en mentale gezondheid

FullCharge (Jordy van Toor en Estrella van Toor)

FullCharge

Jordy van Toor en Estrella van Toor

Tarieven en beschikbaarheid
FullCharge

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over FullCharge

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

FullCharge heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het verbeteren van hun mentale gezondheid. Door samen te werken met een groeiend team van neurowetenschappers, experts en coaches, bieden ze praktische en toegankelijke oplossingen om mentale gezondheid te bevorderen. Bij FullCharge draait alles om het creëren van een positieve verandering in de werkplek en daarbuiten, waarbij ze iedereen aanmoedigen om op een bewuste en gezonde manier met hun mentale welzijn om te gaan.

Redenen om een lezing van FullCharge te boeken

  • Jordy en Estrella brengen serieuze onderwerpen op een luchtige, energieke manier, waardoor het publiek geïnspireerd en geactiveerd wordt.
  • Ze bieden waardevolle inzichten in de kenmerken en samenwerking van verschillende generaties, bevorderend voor een inclusieve werkomgeving.
  • Praktische technieken helpen stress te verminderen en werkplezier te vergroten, wat essentieel is voor een gezonde en productieve werkomgeving.

Over FullCharge (Jordy van Toor en Estrella van Toor)

Jordy van Toor en Estrella van Toor, een dynamisch broer-en-zus duo en millennial ondernemers, zijn de oprichters van FullCharge. Met hun bedrijf streven ze ernaar om mentale gezondheid binnen organisaties bespreekbaar en toegankelijk te maken. Ze werken samen met vooraanstaande neurowetenschappers en experts, waaronder Paul Smit en Ayca Szapora, om hun missie te verwezenlijken.

Jordy en Estrella staan bekend om hun aanstekelijke positieve energie en hun vermogen om serieuze onderwerpen op een luchtige en begrijpelijke manier over te brengen. Hun energieke stijl weet niet alleen te inspireren, maar ook daadwerkelijk te activeren. Ze behandelen essentiële thema’s zoals generatieverschillen op de werkvloer, mentale gezondheid, de impact van het digitale tijdperk en veranderingsmanagement.

Vijf jaar geleden hebben Jordy en Estrella FullCharge opgericht, gedreven door hun eigen ervaringen met de uitdagingen van hun generatie. Zoals veel millennials voelden ze zich uit balans door de druk om aan verwachtingen te voldoen, de constante aanwezigheid van sociale media en het streven naar persoonlijke en professionele voldoening.

Door kleine maar betekenisvolle veranderingen in hun dagelijkse routine aan te brengen, zoals het stellen van duidelijke grenzen, het bewust worden van hun gedachten en het verminderen van social media-gebruik, voelden Jordy en Estrella zich steeds beter en krachtiger. Deze persoonlijke groei inspireerde hen om anderen te helpen hetzelfde te bereiken.

Bekijk de lezingen van FullCharge
Lezing van FullCharge

Generaties van nu

Broer en zus Jordy en Estrella van Toor, oprichters van FullCharge, bieden een boeiende lezing vol interactie, humor en concrete voorbeelden. Ze staan bekend om hun positieve energie en luchtige benadering van serieuze onderwerpen, waarmee ze hun publiek niet alleen inspireren, maar ook activeren. De lezing richt zich op drie belangrijke thema’s: generatieverschillen, werkgeluk en mentale gezondheid.

Generaties
Jordy en Estrella belichten de kenmerken van babyboomers, generatie X, Y en Z, en onderzoeken de verschillen en overeenkomsten tussen deze generaties. Ze laten zien hoe de tijdsperiode waarin we opgroeien onze perceptie en gedrag beïnvloedt en benadrukken het belang van diversiteit. Door de unieke eigenschappen van elke generatie te waarderen, kan synergie ontstaan die de kracht van een team versterkt.

Werkgeluk
Werkgeluk wordt steeds crucialer. Jordy en Estrella bespreken hoe een gevoel van veiligheid, passie en duidelijke doelen de hoeveelheid dopamine in de hersenen kan verhogen, wat leidt tot meer motivatie en plezier. Ze leggen uit hoe deze aanpak bijdraagt aan een cultuur van samenwerking en verhoogd werkplezier, wat essentieel is voor een succesvolle organisatie.

Mentale Gezondheid
In een tijd van overprikkeling en hoge stressniveaus is mentale gezondheid een belangrijk onderwerp. Jordy en Estrella bespreken de vervaging van de scheidslijn tussen werk en privé en bieden inzichten en technieken om stress te verminderen en burn-outs te voorkomen. Ze delen hun expertise over hoe mensen op een gezonde, vitale en ontspannen manier kunnen functioneren, wat essentieel is voor het welzijn van medewerkers.

Met hun unieke benadering en praktische tips zorgen Jordy en Estrella voor een inspirerende en activerende ervaring die deelnemers met nieuwe inzichten en energie naar huis laat gaan.

Video van Fullcharge

Kick-off FullCharge bij New Nexus

Bekijk de lezingen van FullCharge
Vrijblijvend informatie over FullCharge

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884