Loading content ...

George van Houtem

George van Houtem

De dirty tricks van het onderhandelen

Spreker George van Houtem is specialist in het onderhandelen, conflict resolutie of het bemiddelen van geschillen. In een interactieve lezing, workshop of training leert George de deelnemers messcherp onderhandelen!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

George van Houtem is dé onderhandelspecialist van Nederland. Hij adviseert bedrijven en instellingen in hun onderhandelingen en traint en coacht onderhandelaars op hun onderhandelingsvaardigheden en –technieken. Samen met prof. dr. Willem Mastenbroek is dhr.  van Houtem mededirecteur van het HCG Onderhandelinstituut. Dit instituut train en coacht advocaten, zakelijke professionals of geïnteresseerden in effectief onderhandelen. Daarnaast is George veel te vinden op congressen en bijeenkomsten waar hij regelmatig lezingen voor verzorgt.

Zijn expertise ligt voornamelijk in het begeleiden van onderhandelingen op strategisch en tactisch niveau, het bemiddelen bij zakelijke geschillen tussen organisaties en binnen afdelingen en team en het Coachen en trainen van onderhandelaars.

Als auteur heeft George van Houtem twee bestsellers geschreven. Zijn boeken ‘De dirty tricks van het onderhandelen’ (2010) is zelfs uitgegeven als mini versie (2014). Het meeste recentste boek heet ‘Onderhandelen als het heet wordt’ en werd gepubliceerd in 2013.

Spreker George van Houtem studeerde recht aan de universiteit Groningen en behaald zijn MBA aan de Hogeschool van Rotterdam. Sinds 1999 werkt hij bij de Holland Consulting Group (HCG). Sinds 2010 is hij werkzaam als vennoot bij HCG. Binnen HCG begeleidt dhr van Houtem onderhandelingen, treedt op als voorzitter en bemiddelt bij zakelijke geschillen en conflicten.

  Lezingen van spreker George van Houtem

  • De “dirty tricks” van het onderhandelen
  • Onderhandelen op strategisch en tactisch niveau
  • Conflict resolutie
  • Bemiddeling bij zakelijke geschillen

   

Gerelateerde sprekers

George van Houtem geeft lezingen over de volgende onderwerpen: