Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Een bijzondere presentatie over welke lessen we allemaal kunnen leren van de Formule 1

Giedo van de Garde & Mark Koense.

Giedo van de Garde & Mark Koense

Welke lessen kunnen we leren van de Formule 1

Tarieven en beschikbaarheid
Giedo van de Garde & Mark Koense

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Giedo

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Giedo van der Garde is één van de succesvolste Nederlandse autocoureurs. Hij bereikte de Formule 1 en is Europees én wereldkampioen in de langeafstandsracerij. Tegenwoordig racet Giedo met veel succes in de belangrijkste endurance races van de wereld, zoals de 24 uur van Le Mans en de 24 uur van Daytona. Bovendien is Giedo dé Formule 1-analist van de Nederlandse F1-zender Viaplay en is hij regelmatig als F1-expert te gast bij tv-programma's als Humberto en GP Magazine. Hij gebruikt zijn 30 jaar topsportervaring inmiddels ook als ondernemer.

Mark Koense werkte in de Formule 1 voordat hij samen met autocoureur Jan Lammers het Racing for Holland-team oprichtte dat schitterde in de 24 uur van Le Mans en twee wereldtitels won. Tegenwoordig is Mark auteur van diverse autosportboeken, hoofdredacteur van GP Magazine en presentator van het gelijknamige tv-programma. Ook is hij nog altijd werkzaam in de autosport, onder andere als teammanager van het wereldwijd succesvolle Racing Team Nederland. Tevens is Mark als media-ondernemer actief als uitgever van boeken en tijdschriften en producent van tv-programma’s en documentaires.

Redenen om Giedo van de Garde & Mark Koense te boeken

  • Als spreker combineert Mark zijn veelzijdige ervaring als autosporter, ondernemer, presentator en F1-kenner.
  • Samen met voormalig F1-coureur Giedo van Garde neemt Mark u mee op een spannende reis door de fascinerende racewereld.

Over Giedo van de Garde & Mark Koense

Giedo van der Garde is in 2002 als wereldkampioen karting één van de grootste Formule 1-beloftes voor de toekomst. Samen met rivalen als Sebastian Vettel en Lewis Hamilton weet Giedo inderdaad de onbetwiste top van de autosport te beklimmen: in 2013 debuteert hij in de Formule 1. Toch zal Giedo uiteindelijk vooral in de endurance racerij naam maken: in 2016 wordt hij Europees kampioen alvorens hij zich in 2018 bij het Racing Team Nederland voegt: in 2021 wordt dat team wereldkampioen in het FIA World Endurance Championship. In 2023 racet Giedo zowel in het WK als het Amerikaanse kampioenschap.

Mark Koense werkte al op 19-jarige leeftijd in de Formule 1 en richtte daarna samen met Jan Lammers Racing for Holland op. Dit raceteam schitterde in de endurance races als de 24 uur van Le Mans. Na 15 jaar topsport, koos Mark voor een nieuwe uitdaging en begon hij als media-ondernemer tijdschriften, tv-programma’s, films en documentaires te produceren. Ook is hij auteur van diverse bekroonde autosportboeken en presentator van de tv-serie GP Magazine. Ook is hij teammanager van Racing Team Nederland dat in 2021 wereldkampioen werd.

Mark Koense is een unieke duizendpoot in de racewereld. Hij combineert die veelzijdigheid met zijn ervaring als presentator en met zijn kennis van zaken en markante, originele kijk op topsport en ondernemen. Samen met Giedo staat Mark garant voor een presentatie die duidt, fascineert, relativeert en boeit.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Giedo van de Garde & Mark Koense
Lezing door Giedo van de Garde & Mark Koense

Een spannende reis door de racewereld

Wat is het geheim van het fenomeen Max Verstappen? Hoe bouw je een team? Hoe maximaliseert de autosport het belang van data? Het zijn maar een paar fascinerende vragen waarop Giedo en Mark verrassende en boeiende antwoorden geven tijdens hun presentatie. Een bijzondere presentatie over welke lessen we allemaal kunnen leren van de Formule 1. En die toegespitst kan worden op door u gewenste thema’s.

Video van presentator Mark Koense

Teammanager Mark Koense trots op Racing Team Nederland

Video van spreker Giedo van der Garde

Giedo van der Garde leider van Racing Team Nederland

Bekijk de lezingen van Giedo van de Garde & Mark Koense
Vrijblijvend informatie over Giedo van de Garde & Mark Koense

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Giedo van de Garde & Mark Koense geeft lezingen over de volgende onderwerpen