Loading content ...

Guido de Valk

Guido de Valk

Neuroleiderschap & breingebaseerd leiderschap

Spreker Guido de Valk is leiderschapstrainer, arts, schrijver, spreker en expert in neuroleiderschap.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts om vervolgens de stap te zetten naar het management in zorg en overheid, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. Als manager heeft hij ingezien dat leiderschap gaat over beïnvloeden van jezelf en anderen, en op de keper beschouwd over het beïnvloeden van je eigen brein en het brein van de ander (brein = bewustzijn + hersenen). Daarom heeft hij zich in de werking en kracht van het brein verdiept en zich gespecialiseerd in het managen van je eigen brein of het brein van anderen.

Sinds 2007 traint, coacht en spreekt Guido op basis van deze inzichten, ook wel neuroleiderschap genoemd. Daarnaast heeft hij twee boeken over neuroleiderschap geschreven; ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’ en ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’.

In de lezingen gaat Guido vooral in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams. Het kan dan gaan over duurzame inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit, omgaan met de waan van de dag, coachend leiderschap, teamontwikkeling, meer mensgerichtheid en andere leiderschapsthema’s.

  Lezingen van spreker Guido de Valk

  • Lezingen over Neuroleiderschap

  • Lezingen over Succesvolle teams

  • Lezingen over Duurzame inzetbaarheid

  • Lezingen over Persoonlijke effectiviteit

  • Lezingen over Coachend Leiderschap

Gerelateerde sprekers

Guido de Valk geeft lezingen over de volgende onderwerpen: