Loading content ...

Guido de Valk

Guido de Valk

Neuroleiderschap & breingebaseerd leiderschap

Guido de Valk is leiderschapstrainer, arts, schrijver, spreker en expert in neuroleiderschap.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts om vervolgens de stap te zetten naar het management in zorg en overheid, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. Als manager heeft hij ingezien dat leiderschap gaat over beïnvloeden van jezelf en anderen, en op de keper beschouwd over het beïnvloeden van je eigen brein en het brein van de ander (brein = bewustzijn + hersenen). Daarom heeft hij zich in de werking en kracht van het brein verdiept en zich gespecialiseerd in het managen van je eigen brein of het brein van anderen.

Sinds 2007 traint, coacht en spreekt Guido op basis van deze inzichten, ook wel neuroleiderschap genoemd. Daarnaast heeft hij twee boeken over neuroleiderschap geschreven; ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’ en ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’.

In de lezingen gaat Guido vooral in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams. Het kan dan gaan over duurzame inzetbaarheid, persoonlijke effectiviteit, omgaan met de waan van de dag, coachend leiderschap, teamontwikkeling, meer mensgerichtheid en andere leiderschapsthema’s.

  • Neuroleiderschap

  • Succesvolle teams

  • Duurzame inzetbaarheid

  • Persoonlijke effectiviteit

  • Coachend Leiderschap

Gerelateerde sprekers