Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Door breinkennis te integreren in je leiderschapsstijl, wordt gedrag- en organisatieverandering fun.

Guido de Valk

Neuroleiderschap & breingebaseerd leiderschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Guido de Valk

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Guido

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Leiderschapstrainer, arts, schrijver, spreker en expert in neuroleiderschap

Guido de Valk is arts, en expert in het toepassen van breinkennis in leiderschap. Hij is de auteur van drie boeken over het integreren van de werking van het brein in leiderschap: ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’, ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’ en zijn laatste boek, Engelstalig, ‘Brain & Mind Leadership, Changing behavior is a matter of course’

Redenen om spreker Guido de Valk te boeken:

 • Guido is een expert op het gebied van het brein, leiderschap en menselijk kracht
 • De lezingen van Guido zijn erg praktisch
 • Zodra Guido begint te spreken is iedereen tot aan het eind geboeid.
 • Ook ontbreekt de humor niet bij een lezing van Guido
 • Mogelijkheid voor online masterclasses door middel van een webinar

In zijn lezingen gaat Guido in hoe je kennis van de werking van het brein kunt integreren in persoonlijk leiderschap en in leiderschap aan anderen. Doordat bedrijven vaak onvoldoende kennis van de werking van het brein hebben, laten ze veel potentieel liggen en gaat organisatieverandering moeizaam. Guido deelt in zijn zeer praktische lezingen praktische breingebaseerde tools die gedrags- en organisatieverandering makkelijker maken en waar de deelnemer gelijk mee aan de slag kan. Door deze tools te integreren in leiderschap wordt organisatieverandering geen marteling maar leuk!

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts om vervolgens de stap te zetten naar het management in zorg en overheid, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. Als manager heeft hij ingezien dat leiderschap gaat over beïnvloeden van jezelf en anderen, en op de keper beschouwd over het beïnvloeden van je eigen brein en het brein van de ander. Daarom heeft hij zich in de werking en kracht van het brein verdiept en zich gespecialiseerd in het integreren van deze kennis in leiderschap. De laatste 12 jaar werkt Guido als trainer en spreker. Ook is hij de oprichter van De Valk Leadership Company.

Bekijk de lezingen van Guido de Valk
Lezingen van spreker Guido de Valk

De onderwerpen die worden behandeld door spreker Guido de Valk

Veel daadkracht gaat verloren doordat men nu managet zonder kennis van het brein. In onzekere tijden gaat het brein met je aan de haal. Het is dan moeilijk om dan de juiste dingen te blijven doen. Terwijl je juist dan gefocust kan blijven door goed gebruik van je brein.

In de lezingen, webinars en masterclasses gaat Guido in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectieve manager wordt met succesvolle teams. Guido’s lezingen zijn zeer praktisch, zodat de deelnemer aan de lezing er gelijk mee aan de slag kan.

Onderwerpen

 • Lezingen over Neuroleiderschap
 • Lezingen over Succesvolle teams
 • Lezingen over Duurzame inzetbaarheid
 • Lezingen over Persoonlijke effectiviteit
 • Lezingen over Coachend Leiderschap
Online Masterclass Brein-gebaseerd Leiderschap

Focus houden in de storm

Alles wat we doen wordt gestuurd door het brein. Bewust en onbewust. Guido de Valk, de schrijver van meerdere boeken over leiderschap en het brein, neemt je graag mee hoe je zo goed mogelijk leiding kunt geven aan een organisatie in verwarring en verandering.

Als alles verandert, is het belangrijk om de juiste dingen te blijven doen zodat je waarde kan blijven toevoegen. Door de online masterclass brein-gebaseerd leiderschap leer jij de hersenen te begrijpen en krijg je concrete handvatten hoe je koersvast de juiste dingen kan blijven doen.

Onderwerpen

 • Kennis van de werking van het brein
 • Switch in mindset
 • Mentale vitaliteit
 • Aandacht en focus
 • Duidelijkheid en richting

Duur
Dagdeel van 3 uur

Aantal deelnemers
12

Online
Training via video conference tool Zoom

Enkele reacties
‘Verandering in denken’
‘Leuk! Waarom heb ik dit niet eerder gedaan’
‘Praktisch, toepasbaar en to the point’
‘Had niet verwacht dat het hetzelfde effect heeft als een live training’

  Video van spreker Guido de Valk

  Diepte interview Guido de Valk - Breinwijs

  Video van spreker Guido de Valk

  Neuroleiderschap - Guido de Valk

  Bekijk de lezingen van Guido de Valk

  Brain & Mind Leadership

  This book has been specially written for managers and professionals working on behavioral change daily and are looking for a method that ensures sustainable behavioral change. It is often said that behavioral change is difficult. But with the application of scientific knowledge of how the brain works, sustainable behavioral change is very well possible. In brain&mind leadership, you can read how to implement behavioral change in a very practical way and based on scientific knowledge.

  Bestel dit boek

  Menselijk leiderschap - Benut de onbegrensde kracht van het brein

  Het brein is superkrachtig, maar wordt helaas op het gebied van leiderschap onvoldoende benut. Terwijl het adequaat managen van het brein zorgt voor leiderschap dat het past bij deze tijd: menselijk leiderschap.

  In dit boek helpt Guido managers en managementteams om stapsgewijs het brein optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij menselijk leiderschap eigen te maken.

  Bestel dit boek

  Neuroleiderschap - Van macht naar kracht

  In het boek ‘Neuroleiderschap’ leert u hoe u een nieuwe manager kan worden door kennis en technieken uit de hersenwetenschappen toe te passen. We hebben namelijk andere leiders nodig. Leiders die zich ook onderscheiden doordat ze weten hoe ze met mensen om moeten gaan. Dit onderscheid zit er vooral in dat nieuwe leiders waardegedreven leidinggeven. Echter, hoe je een van deze leiders kunt worden is nog vaak niet duidelijk. Hoe zorg je er daadwerkelijk voor dat je ander gedrag ontwikkeld? Gedrag dat past bij een leider van deze tijd? Zonder in vage begrippen te verzanden? Hoe zorg je ervoor dat dit andere gedrag ook blijvend ander gedrag is?

  Bestel dit boek

  Leef magistraal - Ontdekkingstocht naar duurzaam geluk en succes

  Hoe wordt u gelukkig en succesvol? Waar hangt geluk en succes van af? Wat vindt u nu echt belangrijk? Bent u dagelijks bezig met die dingen die echt belangrijk zijn? Hoe kunt u vanuit bewustzijn uw acties uitvoeren?

  Guido de Valk maakt op heldere wijze duidelijk hoe iedereen duurzaam geluk en succes kan ontwikkelen. Hij inspireert u om te groeien vanuit wie u bent, in plaats van te groeien wie u denkt te zijn. U leert basistechnieken hoe u in uw kracht blijft.

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Guido de Valk

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Guido de Valk geeft lezingen over de volgende onderwerpen