Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Over de kracht van opladen. En waarom we veel verder komen als we het vaker doen

Maroeska Bakker en Diede Bouma

Maroeska Bakker en Diede Bouma

Een inspirerende, frisse kijk op persoonlijke ontwikkeling.

Tarieven en beschikbaarheid
Maroeska Bakker en Diede Bouma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Maroeska

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Maroeska Bakker en Diede Bouma zetten in hun lezing haarfijn uiteen hoe je slimmer met je batterij om kunt gaan. Ze nemen je mee naar toen ze twintigers waren. Ze zaten vol met dromen en ambities. Hun carrières zaten in de lift. Ze gingen altijd maar door, door, door. Om vervolgens vast te lopen en erachter te komen dat dat niet de manier is. In hun zoektocht hebben Diede en Maroeska elkaar gevonden.

Ze zijn samen gaan zoeken naar antwoorden, wetenschappelijke inzichten, methodes, tools. Daar is The Recharge Club uit ontstaan: een club waarmee ze young professionals de handvatten geven die ze zelf graag hadden gehad toen zij begonnen aan hun loopbaan. Ondertussen draaien ze met The Recharge Club programma’s binnen verschillende bedrijven. Ze organiseren evenementen en workshops. En ze geven lezingen.

Redenen om een lezing van Maroeska Bakker en Diede Bouma te boeken

  • Een inspirerende, frisse kijk op persoonlijke ontwikkeling: hard werken en uitgerust zijn kunnen prima samen gaan, mits je goed voor je batterij zorgt.
  • Geef de young professionals in je organisatie handvatten om met meer energie in hun werk en hun leven te staan.
  • Het is makkelijk om te verbinden met Diede en Maroeska. Hun verhaal is persoonlijk en ze staan dicht bij de doelgroep (young professionals), want ze zijn de doelgroep.

Over de kracht van opladen. En waarom we veel verder komen als we het vaker doen

Maroeska Bakker en Diede Bouma zijn met hun bedrijf The Recharge Club op een missie. Ze zien een wereld die steeds sneller gaat. Er zijn meer prikkels. Er is meer druk. Mensen lopen vaker vast. Vooral de jongere generatie worstelt.

Dat moet anders, vindt het duo. Het is wat hun betreft tijd om beter voor onze batterij te zorgen. En begrijp ze niet verkeerd: ambitie mag er zijn, hard werken ook. Maar ze willen weg van een wereld waarin altijd maar meer moet. Omdat altijd maar meer doen niet per se meer oplevert. Sterker nog: het werkt meestal averechts. We komen veel verder als we vaker opladen. Als we beter opladen. Als we op tijd rust nemen en ons hoofd legen. Soms even stilstaan, om daarna weer twee stappen vooruit te doen – daar geloven Diede en Maroeska in.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

 

Bekijk de lezingen van Maroeska Bakker en Diede Bouma
Lezing van sprekers Maroeska Bakker en Diede Bouma

The Recharge Club

In hun boeiende lezing onthullen Diede en Maroeska slimme strategieën om efficiënter met je energie om te gaan. Ze nemen je mee terug naar hun twintiger jaren, een tijd vol dromen en ambitie. Hun carrières waren op een opwaartse curve, en ze leken nooit te stoppen, tot ze uiteindelijk vastliepen en besefte dat dit niet de juiste aanpak was.

In hun zoektocht naar antwoorden, wetenschappelijke inzichten en praktische hulpmiddelen vonden Diede en Maroeska elkaar. Samen begonnen ze aan een ontdekkingsreis die leidde tot de oprichting van The Recharge Club. Deze club biedt jonge professionals de tools en inzichten die zij zelf graag hadden gehad aan het begin van hun carrière. Tegenwoordig verzorgt The Recharge Club programma’s voor diverse bedrijven, organiseert inspirerende evenementen en workshops, en geeft boeiende lezingen.

Als je geïnteresseerd bent in een verfrissende kijk op persoonlijke ontwikkeling en hoe je ambitie en rust in balans kunt brengen, dan zijn Diede en Maroeska de sprekers die je moet hebben.”

     

Video van sprekers Maroeska Bakker en Diede Bouma

 

Bekijk de lezingen van Maroeska Bakker en Diede Bouma
Vrijblijvend informatie over Maroeska Bakker en Diede Bouma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Maroeska Bakker en Diede Bouma geeft lezingen over de volgende onderwerpen