Loading content ...

Mischa Rick van Geelen

Mischa Rick van Geelen

Cyber Security & Ethisch Hacken

Mischa spreekt over hacking, technologie en de impact en gevaren van Internet op de maatschappij, en hoe de toekomst eruit gaat zien met het internet in het vooruitzicht. Een lezing van Mischa is geen doorsnee lezing. Door middel van demonstraties, duidelijke taal en interactie laat Mischa werkelijk zien wat de mogelijkheden zijn en hoe organisaties zich kunnen beschermen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In 2011 klopte de destijds 13-jarige Mischa Rick van Geelen aan bij de ABN AMRO om beveiligingslekken te melden in de banksystemen. Door de introductie van Responsible Disclosure kreeg Mischa de mogelijkheid om zijn skills in te zetten om overheden, organisaties en bedrijven te helpen hun ICT-veiligheid op orde te krijgen. Inmiddels staat de teller dan ook al op meer dan 250 meldingen.

Organisaties helpen om het digitale landschap op orde te krijgen
De jonge hacker en spreker Mischa van Geelen houdt niet van stilzitten. In zijn vrije tijd meld hij dagelijks veiligheidslekken naar organisaties in een poging om het digitale landschap veiliger te maken. Ook zorgt Mischa met zijn workshops, presentaties en lezingen over de gevaren van internet voor meer en betere awareness binnen organisaties.

In de strijd tegen cybercrime
Mischa deed in 2017 een bijzondere vondst tijdens een van zijn rondes op zoek naar lekken op het internet, een criminele server die werd gebruikt voor het registeren van nep-domeinnamen. Ook Tweakers.net besteedde aandacht aan het onderzoek van Mischa.

Mischa over digitale veiligheid in de media
Mischa wordt veel gevraagd door de media om uitleg te geven over de gevaren van het digitale landschap. In 2017 was hij te lezen in de Nieuwe Revu, waar hij uitlegde wat de nieuwe gevaren zijn voor organisaties, zoals bijvoorbeeld Ransomware, Internet-of-Things en andere dreigingen.

    Lezingen van spreker Mischa Rick van Geelen

    • Ethisch Hacken
    • Cybersecurity
    • Internet-of-Things
Gerelateerde sprekers

Mischa Rick van Geelen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: