Loading content ...

Stefan Wijers

Stefan Wijers

Dagvoorzitter

Spreker Stefan Wijers is een veelzijdig en veelgevraagd dagvoorzitter. In 2014 werd hij uitgeroepen tot winnaar ‘Beste dagvoorzitterschap’. Stefan Wijers maakt tongen los en is een gangmaker. Hij kiest afhankelijk van het doel en de inhoud de juiste vorm van dagvoorzitterschap en weet hiermee de kern te raken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds 2008 stortte spreker Stefan Wijers zich fulltime op zijn eigen bedrijf in discussieleiding en dagvoorzitten. Hierin werd hij erg succesvol en werd uitgeroepen tot winnaar ‘Beste dagvoorzitterschap’. Stefan Wijers staat bekend om zijn pit als dagvoorzitter. Hij zorgt voor optimale betrokkenheid vanuit het publiek, zowel in grote als in kleine zalen.

Stefan heeft een veelzijdige achtergrond. Hij groeide op in Denemarken op het platteland en kwam na 16 jaar terug naar Nederland. Hij studeerde rechten in Leiden, werkte voor D66 in de Tweede Kamer, deed etherfrequentielobby voor Radio Noordzee en was communicatieadviseur bij telecomwaakhond OPTA.

Spreker Stefan Wijers houdt de spanning erin en is een gangmaker! Stefan is niet bang om zich buiten de gebaande paden te bevinden. Dit zorgt voor de beste resultaten! Hij is inzetbaar voor een breed scala aan bijeenkomsten en verzorgt dagvoozitterschap op maat. Stefan zorgt voor de juiste stemming voor een pittige discussie of  productieve brainstorm.

  Spreker Stefan Wijers raakt de kern!

  • Stefan Wijers is veelgevraagd dagvoorzitter voor een gevarieerd publiek.
  • Zijn Kracht: Stefan Wijers raakt de kern en maakt het verschil. Stefan Wijers zorgt voor een goede voorbereiding wat maakt dat hij een weloverwogen keuze kan maken betreft de invulling van het dagvoorzitterschap. Hierdoor weet hij het publiek op de juiste manier te raken en de kern van de bijeenkomst goed neer te zetten.
  • Winnaar ‘Best dagvoorzitterschap 2014’.

   

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Stefan Wijers geeft lezingen over de volgende onderwerpen: