Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Stefan Wijers

Stefan Wijers

Dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Stefan Wijers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Stefan

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Sinds 2008 stortte spreker Stefan Wijers zich fulltime op zijn eigen bedrijf in discussieleiding en dagvoorzitten. Hierin werd hij erg succesvol en werd uitgeroepen tot winnaar ‘Beste dagvoorzitterschap’. Stefan Wijers staat bekend om zijn pit als dagvoorzitter. Hij zorgt voor optimale betrokkenheid vanuit het publiek, zowel in grote als in kleine zalen.

Stefan heeft een veelzijdige achtergrond. Hij groeide op in Denemarken op het platteland en kwam na 16 jaar terug naar Nederland. Hij studeerde rechten in Leiden, werkte voor D66 in de Tweede Kamer, deed etherfrequentielobby voor Radio Noordzee en was communicatieadviseur bij telecomwaakhond OPTA.

Spreker Stefan Wijers houdt de spanning erin en is een gangmaker! Stefan is niet bang om zich buiten de gebaande paden te bevinden. Dit zorgt voor de beste resultaten! Hij is inzetbaar voor een breed scala aan bijeenkomsten en verzorgt dagvoozitterschap op maat. Stefan zorgt voor de juiste stemming voor een pittige discussie of  productieve brainstorm.

Bekijk de lezingen van Stefan Wijers

  Spreker Stefan Wijers raakt de kern!

  • Stefan Wijers is veelgevraagd dagvoorzitter voor een gevarieerd publiek.
  • Zijn Kracht: Stefan Wijers raakt de kern en maakt het verschil. Stefan Wijers zorgt voor een goede voorbereiding wat maakt dat hij een weloverwogen keuze kan maken betreft de invulling van het dagvoorzitterschap. Hierdoor weet hij het publiek op de juiste manier te raken en de kern van de bijeenkomst goed neer te zetten.
  • Winnaar ‘Best dagvoorzitterschap 2014’.

   

Referenties

Als dagvoorzitter / discussieleider heeft Stefan kans gezien een levendige en stevige discussie uit te lokken. Hij heeft dat op goede wijze in banen geleid en heeft ook enkele keren moeten improviseren. Hierdoor was er een grote betrokkenheid van deelnemers.

Leo Broekhuis

Stefan heeft het dagvoorzitterschap fantastisch gedaan. Hij raakte exact de juiste toon, wat niet makkelijk was bij deze bijeenkomst. En een mooie combi van enthousiasme, inhoud, en toch ook even een persoonlijke noot op een cruciaal moment. Heel erg knap.

Natasja Wijnbeek

Vrijblijvend informatie over Stefan Wijers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stefan Wijers geeft lezingen over de volgende onderwerpen