Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Henny van Egmond

Henny van Egmond

Onbegrensd Organiseren

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Henny van Egmond

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Henny

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Nieuwe manieren van werken en organiseren. Weerbarstige thema’s waar elke organisatie regelmatig tegenaan loopt. Veranderen blijkt lastig te zijn, met name in onzekere tijden. Henny ontwikkelde en leidde tal van complexe verandertrajecten op dit gebied en is gefascineerd in dit soort vraagstukken.

Thema’s waarover Henny vanuit zijn rijke ervaring kan spreken zijn: Veerkrachtig organiseren (vergroten van wendbaarheid in snel veranderende tijden), het nieuwe werken, de participerende overheid en de vervagende grenzen tussen mens en technologie.

Henny werkt op dit moment aan een concept dat hij ‘Onbegrensd organiseren’ noemt: innovatieve vormen van samenwerking tussen mensen en organisaties. Over de grenzen van organisaties heen in de tussenruimte, waar de werkelijke innovatie plaatsheeft. Hij gaat graag in het gesprek aan over de kansen die dit concept biedt aan organisaties.

Als adviseur en collaborative consultant werkt spreker Henny van Egmond altijd vanuit een extern perspectief. Wat levert anders organiseren of werken op? Voor klanten, burgers en dus voor het succes van de organisatie? Hij is een expert in het vertalen van de strategie en waarden van de organisatie in een innovatieve werkstijl. Succesvolle organisaties investeren vanuit dit perspectief in technologie, mensen, maximale openheid en transparantie.

Bij Rabobank ontwikkelde spreker Henny van Egmond de nieuwe werkstijl ‘Rabo Unplugged’, die ervoor zorgde dat de coöperatie jarenlang als beste werkgever van Nederland werd gezien. Wereldwijd is Rabobank nog steeds een van de meest in het oog springende voorbeelden van een geslaagde aanpak van het nieuwe werken.

Hij adviseert directies en raden van bestuur over nieuwe vormen van organiseren, business innovatie, het nieuwe werken en verandering.

Bekijk de lezingen van Henny van Egmond

  Henny van Egmond spreekt over:

  • Het nieuwe werken
  • Nieuw organiseren
  • Cultuurverandering
  • Participerende overheid
  • Gedrag in organisaties
  • Nieuw leiderschap
  • Veranderen en innoveren
Vrijblijvend informatie over Henny van Egmond

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Henny van Egmond geeft lezingen over de volgende onderwerpen