Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Energieke, enthousiaste en inspirerende dagvoorzitter en spreker met inhoudelijke kennis

Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Ronnie Overgoor

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ronnie

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Hoog gewaardeerd dagvoorzitter, interviewer en spreker

Spreker Ronnie Overgoor studeerde begin jaren ’90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld- en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum.

Omdat het werken voor een baas uiteindelijk toch niet iets voor Ronnie is, kiest hij er voor het ondernemerspad op te gaan. Hij werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren ’90. Op papier werd hij multi miljonair, maar toen de internetbubble klapte was dit weer al snel weer over. In het boek ‘Ondernemerslessen van een internetcowboy’ deelt hij zijn avonturenals ondernemer. Het boek werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.

Sinds 2004 is Ronnie actief als hoog gewaardeerd (8+) dagvoorzitter, interviewer en spreker en staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio’s in binnen- en buitenland.

Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online videokanaal voor zakelijk Nederland: 7 Ditches TV.

Redenen om spreker Ronnie Overgoor te boeken

 • Veel verschillende organisaties zijn geïnteresseerd in de lezingen van Ronnie
 • De ruime ervaring van Ronnie als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
 • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement
Bekijk de lezingen van Ronnie Overgoor
Lezing van spreker Ronnie Overgoor

 De juiste mindset voor succes

Spreker Ronnie Overgoor geeft lezingen over zijn ervaring als ondernemer. In zijn lezingen vertelt hij het verhaal over zijn internetonderneming. ‘De juiste mindset voor succes’ is dé keynote voor ondernemers, zzp-ers en ondernemende professionals. Ronnie neemt het publiek in hoog tempo mee in een wervelend optreden. Hij laat niet alleen zien hoe de wereld van morgen eruit ziet, maar houdt ons tevens een spiegel voor en laat zien welke mindset nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

Dagvoorzitter Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter

Ronnie Overgoor combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie werd genomineerd tot dagvoorzitter van het jaar. De combinatie  van dagvoorzitter en rasinterviewer geeft een enorme meerwaarde op congressen en evenementen.

Webinar van Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter en presentator webinar

De kern van een webinar is dat het publiek online en live de bijeenkomst bijwoont. In veel gevallen is er daarnaast sprake van interactie met het publiek. De bijeenkomst kan verschillende (online) vormen hebben: een gesprek tussen een aantal mensen, een presentatie van een persoon, diverse interview vormen, of een combinatie van elementen.

Uiteraard kan een webinar in een TV studio of andere lokatie worden opgenomen. Je kunt dit zo uitgebreid en groots mogelijk opzetten als je maar wil. Op dit moment wordt er echter veel gebruik gemaakt van de 100% online variant. Dat betekent dat Ronnie als host online de centrale spil, de ‘DJ’ van het webinar ben. Hij zit in zijn eigen virtuele studio en vandaar uit kan hij in gesprek met andere mensen die ook online zijn.

Ronnie is gewend dit soort trajecten met een compact team volledig zelf vorm te geven in samenwerking met de opdrachtgever. In hele grote lijnen zorgt de opdrachtgever voor het publiek en de briefing (waarom, doel, etc.). Hij zorgt voor ‘de rest’. Denk aan de voorbereidingen, het format en script van het webinar, uiteraard de hele webinar omgeving en de presentatie van het webinar.

  Video van spreker Ronnie Overgoor

  Ronnie Overgoor over Creativiteit

  Video van spreker Ronnie Overgoor

  Online uitreiking Managementboek van het Jaar 2020

  Bekijk de lezingen van Ronnie Overgoor
  Vrijblijvend informatie over Ronnie Overgoor

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Ronnie Overgoor geeft lezingen over de volgende onderwerpen