Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor

Dagvoorzitter en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Ronnie Overgoor

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ronnie

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Ronnie Overgoor studeerde begin jaren ’90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld- en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum.

Omdat het werken voor een baas uiteindelijk toch niet iets voor Ronnie is, kiest hij er voor het ondernemerspad op te gaan. Hij werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren ’90. Op papier werd hij multi miljonair, maar toen de internetbubble klapte was dit weer al snel weer over. In het boek ‘Ondernemerslessen van een internetcowboy’ deelt hij zijn avonturenals ondernemer. Het boek werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.

Sinds 2004 is Ronnie actief als hoog gewaardeerd (8+) dagvoorzitter, interviewer en spreker en staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio’s in binnen- en buitenland.

Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online videokanaal voor zakelijk Nederland: 7 Ditches TV.

Bekijk de lezingen van Ronnie Overgoor
    •  De juiste mindset voor succes

    Spreker Ronnie Overgoor geeft lezingen over zijn ervaring als ondernemer. In zijn lezingen vertelt hij het verhaal over zijn internetonderneming. ‘De juiste mindset voor succes’ is dé keynote voor ondernemers, zzp-ers en ondernemende professionals. Ronnie neemt het publiek in hoog tempo mee in een wervelend optreden. Hij laat niet alleen zien hoe de wereld van morgen eruit ziet, maar houdt ons tevens een spiegel voor en laat zien welke mindset nodig is om succesvol te zijn en te blijven.

    •  Dagvoorzitter

    Hij combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie werd genomineerd tot dagvoorzitter van het jaar. De combinatie  van dagvoorzitter en rasinterviewer geeft een enorme meerwaarde op congressen en evenementen.

Vrijblijvend informatie over Ronnie Overgoor

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Ronnie Overgoor geeft lezingen over de volgende onderwerpen