Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Peter van Lonkhuyzen

Peter van Lonkhuyzen

Tegenspraak en de open organisatie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Peter van Lonkhuyzen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Peter

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Peter van Lonkhuyzen is een succesvolle journalist, gespecialiseerd in transparantie en tegenspraak. In 2015 schreef hij het boek Tegenspraak, hoe je beter wordt van dwarsliggers, en in 2016 het e-book Met Van Manen naar de open cultuur, beide uitgegeven door Haystack. Hij publiceert Tegenspraak.blog en werkt voor uiteenlopende managementpublicaties.

De opmars van de open organisatie is een spectaculair fenomeen. Het zet de verhoudingen in bedrijven en instellingen, en tussen organisaties en hun klanten en partners op hun kop. Openheid is wat zelfsturing, de lerende organisatie, holacratie en andere nieuwe organisatievormen gemeen hebben. Ook traditioneler ingerichte organisaties staan voor de uitdaging transparanter te worden.

Willen organisaties op hun snel veranderende omgeving kunnen reageren, dan hebben ze input en ideeën uit alle geledingen nodig. Transparantie is nodig om te overleven. De praktijk is niet altijd eenvoudig. Managers en professionals moeten leren om elkaar op de juiste manier aan te spreken, en moeten met feedback om kunnen gaan. In zijn lezingen, workshops en trainingen beschrijft spreker Peter van Lonkhuyzen best practices. Hij laat zien waar de weerstanden tegen georganiseerde tegenspraak liggen, en hoe ze kunnen worden overwonnen. Het verhaal van openheid en tegenspraak is boeiend omdat het veelzeggend is voor wie we op ons werk zijn, hoe we functioneren en hoe we ons daarin kunnen verbeteren. Wie het eenmaal aandurft om tegenspraak te organiseren, boort een onuitputtelijke bron van gratis advies aan.

Bekijk de lezingen van Peter van Lonkhuyzen

  Lezingen van spreker Peter van Lonkhuyzen

  • Tegenspraak
  • Open Organisatie
  • Verandering
  • Transparantie
Vrijblijvend informatie over Peter van Lonkhuyzen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Peter van Lonkhuyzen geeft lezingen over de volgende onderwerpen