Loading content ...

Trends

Lezingen over Trends

Bent u op de hoogte van de nieuwste trends? De lijst met onderstaande sprekers zijn allen expert op het gebied van trends. Een aantal sprekers is gespecialiseerd op bepaald gebied en daarom helemaal op de hoogte van de nieuwste trends. Andere sprekers kunnen u een globale indruk geven over de algemene trends. Sommige trends komen en gaan, andere hebben wel degelijk grote impact. Bent u up-to-date? Een lezing over trends zorg ervoor dat u voorzien bent van de juiste informatie.

Doe een boeking!

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over Trends

    • Het is goed om stil te staan bij de recente veranderingen in trends. Zorg dat u bent voorzien van bruikbare informatie over de toekomstverwachtingen! Een lezing over trends kan gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp. Op deze manier kan u als bedrijf kennis opdoen van de laatste trends die wellicht invloed hebben op uw strategische keuzes. Trends kom je tegen op alle gebieden in de maatschappij – modetrends, culturele trends, muziek en kunst.
    • Niet alle trends hebben dezelfde impact. Het is daarom van belang om een goed beeld te kunnen krijgen van de aanhoudende trends en trends met een kort verloop. Is dit een trend die u aan u voorbij kan laten gaan of moet u mee gaan in de trend?