Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Adriaan Kamp

Adriaan Kamp

Energie & Energietransitie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Adriaan Kamp

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Adriaan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Adriaan Kamp is erg betrokken binnen de energiesector. Met zijn eigen bedrijf Energy For One World adviseert hij bedrijven en organisaties op gebied van UN Sustainable Development, Energy Architecture en Global Change. Daarvoor was hij 20 jaar actief binnen internationale dienst en management betrekkingen voor de RoyalDutchShell Group of Companies (Upstream E&P). Hij woonde en werkte hiervoor in 5 landen. Momenteel woont en werkt Adriaan Kamp in Nederland en Noorwegen.

Als “servant leader” wandelt Kamp op het pad van bewust en spiritueel leiderschap.; een eeuwige leerling. Het is altijd mogelijk groei te realiseren. Hier zet Kamp zich graag voor in. Hij is ervan overtuigd dat elke organisatie bij kan dragen aan het ontwikkelen van een duurzame wereld, in de breedste zin van het woord.  De Paris Agreement en de UN sustainable development agenda zijn thema’s waar Adriaan Kamp graag meer over vertelt. In zijn lezingen en workshops deelt hij zijn kennis, geeft hij praktische tips bij het opstellen en realiseren van doelen en inspireert hij mensen om de gewenste verandering te realiseren.

Spreker Adriaan Kamp verzorgt lezingen in het Engels en het Nederlands.

Bekijk de lezingen van Adriaan Kamp

  Spreker Adriaan Kamp

  • In de periode 2012-2014 formuleerde en programmeerde Kamp de nieuwe opleidingsprogramma’s voor Energie Transitie voor Nederland, en op Nyenrode Business Universiteit,en nu in samenwerking met EDI (Energy Delta Instituut).
  • In 2014 en 2015 nam Kamp deel aan (en sprak op) de eerste UN SDSN opleidings-conferenties op het gebied van UN SDG’s- ge-organiseerd door Jeffrey Sachs, in New York.
  • In 2016, en op verzoek van de Franciscanen- formuleerde Kamp een brug tussen Paus Francis’ encycliek Laudato Si! , de UN SDGs, Paris Climate Change en ons huidig leiderschap in Overheid en Bedrijf. De bron van een nieuw program: Laudato Si! in de Boardroom.
  • In 2017, en Met UNITAR Fellow May East, en Founder of Gaia Education- werkt Kamp samen  voor opleidingen (“community-building and care”)  “at the bottom of the pyramid”; De vraag gesteld vanuit UNESCO: hoe kunnen we dit 100,000 maal vergroten?
Vrijblijvend informatie over Adriaan Kamp

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adriaan Kamp geeft lezingen over de volgende onderwerpen