Loading content ...

Chantal Verweij

Chantal Verweij

Trendtoepasser

Spreker Chantal Verweij is trendwatcher met een enorme passie voor vernieuwing. Ze begeleidt bedrijven en organisaties bij het realiseren van innovaties op basis van de trends om ons heen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspirerende lezingen over de nieuwste trends! Vol nieuwe ideeën naar huis. Maar hoe pas je de informatie toe binnen jouw eigen bedrijf of organisatie? Spreker Chantal Verweij boekt u als u niet alleen wil weten hoe de wereld verandert, maar vooral wat u er mee kan voor uw organisatie, dienst of product. Ze helpt bedrijven trends en ontwikkelingen concreet te vertalen en op maat toe te passen.

Aan de slag met ontwikkeling van je toekomstvisie, innovatie-trajecten,  (communicatie)-strategie, positioneringen, campagnemanagement of productontwikkeling? Spreker Chantal Verweij help je hier graag bij! Chantal Verweij neemt ‘de zaal’ mee door via haar ogen de veranderingen te zien. Met fascinatie schetst ze in een wervelend tempo grote en kleine veranderingen die nu en in de toekomst ons leven en ondernemen beïnvloeden. Ze kiest daarbij de rol van het publiek. Ze leeft zich in in de vragen die u heeft en de verwondering die u voelt. Ze schakelt soepel van high-tech disruptie naar sociale veranderingen en van politieke vernieuwing naar keiharde businesskansen. Zo sluit ze naadloos aan bij ieder niveau en iedere soort groep. Ze presenteert trends en innovaties met een praktische insteek: wat betekent het nu? Wat kun je ermee? Hoe zet je het in of buig je het om? Geen ‘hokus spokus’ maar vooral ‘werk aan de winkel’.

Haar inhoud en visie is gestoeld op meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie en digitale innovatie. Ze gaf leiding aan internetbureaus en communicatiebureaus en opereert nu als aanvoerder van de Inspiratiebrigade: een bureau met cross-industry en crossmedia kruisbestuivers. Als docent is ze verbonden aan hogescholen en instellingen als Lectric en NXT Pharma. Ze schreef columns voor Tijdschrift voor Marketing, Sales Expert en De Zaak. Ze denkt en werkt ‘out of the box. Zo was haar communicatiebureau 7causes 5 jaar lang gevestigd in een verbouwde Amerikaanse schoolbus, waarmee ze door het land trok om advies te geven. Recent schreef ze mee aan het boek ‘Troptrends voor Onderdemers’ en momenteel werkt ze aan haar eigen boek ‘Trendlenigheid’.

Spreker Chantal Verweij is te boeken voor de lezingen voor grote zalen, maar ook voor besloten strategie-sessies. Ook heeft ze meerdere werkvormen voor workshops, zodat de materie in aansluiting op een lezing direct kan worden toegepast.

  Lezingen van spreker Chantal Verweij

  • Lezingen over trends
  • Lezingen over (communicatie)-strategie
  • Lezingen over positionering
  • Lezingen over campagnemanagement
  • Lezingen over productontwikkeling
Gerelateerde sprekers

Chantal Verweij geeft lezingen over de volgende onderwerpen: