Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Waarom veel innovatieve ideeën echt kunnen uitgroeien tot een tastbaar product

Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg

Innovatie & Mobiliteit

Tarieven en beschikbaarheid
Geert Kloppenburg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Geert

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Nationaal en internationaal is Geert Kloppenburg werkzaam als (keynote) spreker, debatleider of dagvoorzitter op evenementen en bij organisaties. Ook heeft hij ruime ervaring met het geven van workshops rondom innovatie en mobiliteit. Hij spreekt veel voor (startende) ondernemers & idealisten met doorzettingsvermogen. Stap voor stap legt hij uit waarom veel innovatieve ideeën echt kunnen uitgroeien tot een tastbaar product. Zijn mentaliteit is proactief, zijn visie integraal.

Redenen om spreker Geert Kloppenburg te boeken

  • Spreker Geert Kloppenburg vertelt een luchtig en interactief verhaal over stedelijke bereikbaarheid en leefbaarheid, innovatie en/of ondernemerschap.
  • Zijn verhaal is nooit  hetzelfde maar altijd toegespitst op de zaal.

Internationaal spreker over stedelijke bereikbaarheid, leefbaarheid en innovatie

Na bijna 15 jaar ervaring in mobiliteit vanuit verschillende bedrijven (onder andere TukTuk-Company, stichting DOET) en vanuit verschillende rollen zoals ondernemer en NGO, kan hij als geen ander schakelen tussen de verschillende stakeholders. Geert Kloppenburg reikt concrete oplossingen aan om de bereikbaarheid van het stedelijk gebied te verbeteren. Dit doet hij onder andere door te kijken naar hoe het bestaande (bijvoorbeeld het spoor) beter benut kan worden. Het is zijn doel om ervoor te zorgen dat men schoner, goedkoper en sneller van A naar B kan komen en de leefbaarheid hierdoor verbetert.

Om dit te bewerkstelligen geeft hij strategisch advies en lezingen in binnen- en buitenland en aan lokale en nationale overheden & vervoersmaatschappijen. Grote en kleinere ondernemingen helpt Geert om hun product in de markt te zetten. Spreker Geert Kloppenburg vertelt een luchtig en interactief verhaal over stedelijke bereikbaarheid en leefbaarheid, innovatie en/of ondernemerschap. Zijn verhaal is nooit  hetzelfde maar altijd toegespitst op de zaal.

Bekijk de lezingen van Geert Kloppenburg
Lezing van spreker Geert Kloppenburg

Innovatie & Mobiliteit

Deze lezingen van spreker Geert Kloppenburg gaan over de obstakels waar hij tegenaan loopt om zijn dromen te realiseren, maar vooral ook hoe en waarom hij deze overwint. De anekdotes spitst Geert toe op uw publiek/organisatie.
Met concrete voorbeelden vertelt Geert vervolgens hoe men tot ondernemen en innovatie kan komen (nieuwe dingen doen). Zijn doel? Het publiek op een luchtige wijze te inspireren en te adviseren.

Het verhaal van spreker Geert Kloppenburg gaat niet alleen maar over de nieuwste trends, maar hoe je deze van de grond krijgt binnen een bedrijf, gemeente, stad, regio of als start up.

Het is een interactief, positief en waargebeurd verhaal waarin hij concrete adviezen geeft en gebruik maak van animaties

Lezing van spreker Geert Kloppenburg

Dagvoorzitter, Interviewer of een Podcast

Door middel van podcasts gaat Geert een gesprek aan met ondernemers en wetenschappers over de nieuwste technieken. Kloppenburg podcasts zijn het afgelopen jaar (Business News Radio) op de website van BNR geplaatst. (BNR Expert Podcast Network). Een interview of podcast tijdens uw bijeenkomst? Geert Kloppenburg verzorgt het graag voor jullie.

Lezing van spreker Geert Kloppenburg

#Hoedan? Zodus!

Om zijn verbazing en inzichten binnen de wereld der stedelijke bereikbaarheid over te brengen schrijft Geert Kloppenburg artikelen en komt dit voorjaar zijn boek #Hoedan?Zodus! uit

Video van spreker Geert Kloppenburg

Geert Kloppenburg activities in 1 min

Video van spreker Geert Kloppenburg

'The city of now and the future, we have a choice'

Video van spreker Geert Kloppenburg

Structurele verandering grote bedrijven

Bekijk de lezingen van Geert Kloppenburg

De Gulden Snelweg

De Gulden Snelweg is een verslag van een denkbeeldige reis door het toekomstige publieke vervoerssysteem van Nederland. Het verhaal schetst een beeld van een duurzame toekomst mede op basis van kenbare feiten en ontwikkelingen uit het heden

Download dit boek

De Tuk Tuk company

In oktober 2004, als de kruitdampen van de Amsterdamse taxioorlog amper zijn opgetrokken, richt ik samen met mijn compagnon en vriend Martijn Beversluis een nieuw soort taxionderneming op: de Tuk Tuk Company. Volgens ons zijn de gemotoriseerde driewielers uit Thailand een welkome aanvulling op ‘The Last Mile’: het na-vervoer van passagiers op korte ritjes die taxi’s toch niet willen rijden. De Tuk Tuk Company blij, taxi’s blij, passagiers blij. Maar het loopt totaal anders.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Geert Kloppenburg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Geert Kloppenburg geeft lezingen over de volgende onderwerpen