Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Breng uw evenement tot leven met een energieke en meeslepende dagvoorzitter

Dagvoorzitter Justus van Overbeek

Justus van Overbeek

Dagvoorzitter die zich verdiept in het communicatie-, marketing- en salesvak

Tarieven en beschikbaarheid
Justus van Overbeek

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Justus

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Mist uw evenement iemand die het publiek kan betrekken? Spreker Justus van Overbeek weet hoe hij elk evenement tot een succes kan maken met zijn aanstekelijke energie en passie voor presentatie. Als ervaren professional in communicatie, marketing en sales, biedt hij een unieke combinatie van kennis en enthousiasme die elke bijeenkomst onvergetelijk maakt.

Justus van Overbeek als dagvoorzitter biedt:

  • Inspirerende en energieke presentaties die het publiek boeien
  • Diepgaande kennis over effectieve communicatietechnieken
  • Flexibiliteit en improvisatievermogen voor een unieke en verrassende ervaring

Ontmoet een expert in presentatie en communicatie

Dagvoorzitter Justus van Overbeek is een veelzijdige professional met meer dan tien jaar ervaring in communicatie, marketing en sales. Sinds 2010 heeft hij zich gespecialiseerd in deze vakgebieden en heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd bij gerenommeerde bedrijven zoals Heineken en Procter & Gamble. Als Senior Category Manager bij Procter & Gamble zet hij zijn enthousiasme om in concrete groei binnen de Grooming categorie.

Zijn talent voor presenteren ontwikkelde zich al vroeg en leidde tot talloze presentatieklussen. Van gala’s en veilingen tot radioshows en bedrijfsevenementen, Justus weet hoe hij elk publiek kan betoveren met zijn levendige en dynamische stijl. Zijn geheim? Een aanstekelijke energie die elke presentatie tot leven brengt, ongeacht het onderwerp.

Justus’ expertise strekt zich uit over verschillende sectoren en types evenementen. Hij wordt geprezen om zijn improvisatievermogen, waardoor hij altijd een verrassende impact maakt. Zijn ervaring in de Fast Moving Consumer Goods industrie geeft hem een unieke blik op marktontwikkelingen, wat een extra dimensie toevoegt aan zijn presentaties. Of het nu gaat om een formele bedrijfspresentatie of een informele pubquiz, Justus levert altijd maatwerk dat aansluit bij de behoeften van zijn publiek.

Boek nu de dynamische en professionele dagvoorzitter Justus van Overbeek en maak van uw evenement een onvergetelijk succes.

Bekijk de lezingen van Justus van Overbeek
Justus van Overbeek als dagvoorzitter

Uw evenement in goede handen

Als dagvoorzitter brengt Justus van Overbeek meer dan tien jaar ervaring in communicatie, marketing en sales bij topbedrijven zoals Heineken en Procter & Gamble naar uw evenement. Hij combineert een schat aan kennis met dynamische energie en weet elk publiek te inspireren en betrekken.

Zijn sprankelende persoonlijkheid, sterke improvisatievermogen en passie voor presentatie zorgen ervoor dat elk zakelijk evenement, gala of workshop soepel en meeslepend verloopt, waardoor uw evenement onvergetelijk wordt.

Vrijblijvend informatie over Justus van Overbeek

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Justus van Overbeek geeft lezingen over de volgende onderwerpen