Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Maak vitaliteit voelbaar: stem af op innerlijke rust, ruimte en vrijheid met Next Level You!

Spreker Roy Wenting

Roy Wenting

Inspirator en motivator die je laat snappen én beleven hoe je het maximale potentieel in jezelf en je medewerkers aanboort

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Werken met energie gaf mij veel inzicht en ruimte. Aardend en hemels tegelijk. De glimlach op mijn gezicht bleef dagenlang hangen.

Jasmijn Hofman, Hogeschool Inholland Bekijk alle referenties

Redenen om Roy Wenting te boeken als keynote speaker

 • Roy Wenting begeleidde duizenden professionals binnen grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei.
 • Hij gebruikt tools uit o.a. mindfulness based emotional intelligence, yoga en transformatie coaching en bracht zelf drie jaar door in Aziatische kloosters, meditatiecentra en yoga communities.
 • Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie met zijn methode, boek en app “Next Level You”.
Roy Wenting

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Roy

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Roy Wenting laat zien dat het ook anders kan en hoe je die volgende stap maakt in jouw innerlijke evolutie. Albert Einstein zei het al: ‘Problemen kunnen niet opgelost worden met dezelfde denkwijze als waaruit ze zijn ontstaan’. Roy laat je daarom snappen en ervaren hoe je je bewustzijnsniveau en energiefrequentie structureel verhoogt zodat je anders met jouw uitdagingen om kunt gaan.

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Slaafs blijf je in de mallemolen van steeds maar voldoen aan externe verwachtingen en volg je ingesleten patronen. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit.

Redenen om Roy Wenting te boeken als keynote speaker

 • Roy Wenting begeleidde duizenden professionals binnen grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei.
 • Hij gebruikt tools uit o.a. mindfulness based emotional intelligence, yoga en transformatie coaching en bracht zelf drie jaar door in Aziatische kloosters, meditatiecentra en yoga communities.
 • Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie met zijn methode, boek en app “Next Level You”.

Over spreker Roy Wenting

Delf het goud in jezelf en de wereld om je heen

Roy Wenting reikt manieren aan om af te stemmen op jouw innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid. Je leert dit goud in jezelf te delven door kleine aanpassingen te maken in slaap, voeding, ademhaling, beweging, concentratie en mindset. Roy’s aanpak is geworteld in het nu en geïnspireerd door eeuwenoude tradities. Het nodigt uit tot reflectie en zet verandering in gang: in jezelf en de wereld om je heen. Omdat als jij het beste uit jezelf haalt, je ook de beste bijdrage levert aan de wereld om je heen.

Een vitale aanpak voor organisaties

Roy trainde duizenden professionals in vitaliteit bij grote organisaties in onder andere ICT, media, energie, overheid, onderwijs, automotive, FMCG en finance. Als dé partner in bewustzijn voor bedrijven motiveert hij niet alleen tot persoonlijke groei, hij inspireert ook leidinggevenden, HR- en vitaliteit professionals en ondernemers hoe ze medewerker welzijn écht in hun organisatie waarborgen.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Roy Wenting
Lezing van spreker Roy Wenting

Next Level You – Delf het goud in jezelf

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit. In Next level you leer je dat het ook anders kan. Roy Wenting leert je yoga, meditatie, mindfulness en transformatie technieken die van wezenlijk belang zijn om af te stemmen op jouw innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid. Je leert dit goud in jezelf te delven door kleine aanpassingen te maken in slaap, voeding, ademhaling, beweging, concentratie en mindset.

Lezing van spreker Roy Wenting

Brainhack – Installeer rust in je hoofd

Ben je vaak druk in je hoofd? Blijft je gedachtenradar maar doordraaien? Ben je snel afgeleid? Gelukkig kun je je brein leren hacken en meer rust in je hoofd opbouwen! Je kunt de architectuur van je brein zodanig herontwerpen dat je meer rust ervaart en beter om kunt gaan met uitdagingen. Aan de hand van praktische tips, effectieve technieken en dialoog met anderen krijg je meer grip op je werk en leven. Je activeert daardoor ook de juiste hormonen, die zorgen voor meer plezier en geluk!

Lezing van spreker Roy Wenting

Recharge! Next level energiemanagement

Nemen je dagen soms meer energie dan ze geven? Voel je je soms leeg en uitgeblust? Of merk je dat je te hoog in je energie zit en je rust maar niet kunt pakken? Met ‘Recharge!’ verbeter je de energetische architectuur van je lichaam. Je leert hoe je aan de juiste knoppen kunt draaien om je energie te verbeteren op verschillende niveaus. Bijvoorbeeld hoe je je batterij oplaadt om meer energie te hebben. Of hoe je meer rust en ruimte in jezelf kunt ervaren. Door evidence based science en zelfreflectie af te wisselen met korte impactvolle yoga, meditatie, klank en ademtechnieken ga jij next level in je energie.

Lezing van spreker Roy Wenting

Super Slaap – Next level slaap beleving

Kom je soms moeilijk in slaap? Lig je in de nacht soms wakker? Slaap je onrustig? Word je niet uitgerust wakker? Je bent niet de enige! Tweederde van de Nederlanders slaapt slecht ten gevolge van werkstress (Bron: Menzis). Gelukkig zijn er manieren om dat te veranderen. In Super Slaap introduceert Roy een gereedschapskist van technieken om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Je ontvangt een bouwplan om jouw lichaamseigen stofjes beter te leren balanceren met voeding, praktische tips en ontspannende technieken. Daardoor slaap je sneller, beter en dieper. En omdat jij uitgerust wakker wordt heb je meer aan je dag.

Lezing van spreker Roy Wenting

Veerkracht – Wendbaar in een uitdagende wereld

Voel je dat je meer uit jezelf kunt halen? Wil je beter kunnen omgaan met uitdagende situaties in je werk of privé? Wil je meer grip op jezelf? Soms lijkt die grip weg te slibben door de maalstroom van emoties en gedachten die maar blijft doorgaan. Eindeloze to-do’s, gevoel van onzekerheid, alsmaar moeten, het gevoel van geleefd worden etc.. In deze lezing leer je deze belemmerende emoties en gedachten niet alleen beter herkennen, je buigt ze ook om. Hierdoor krijg je meer grip op jezelf en kun je veerkrachtiger omgaan met uitdagende situaties of personen. Daardoor leef en werk je vrijer, lichter en gelukkiger!

Lezing van spreker Roy Wenting

Transformatieve (stoel)yoga – reset jezelf met beweging, geluid en adem

Voel je dat je soms vastzit in spanning, druk en stress? Zou je je innerlijke rust willen vergroten? Druk, spanning en stress kunnen vastzitten in je fysieke en energetische lichaam. Transformatieve stoelyoga maakt je wegwijs in de geometrie van je lichaam en energie. Je leert afstemmen op een staat van diepe innerlijke rust, ruimte en vrijheid door fysieke beweging (yoga), ademhaling en geluid (klank en muziek). Vanaf je stoel of op de yogamat. Je ervaart daardoor meer vitaliteit, energie en helderheid, zodat jij met een nieuwe frisse blik kunt kijken naar je uitdagingen.

Video van spreker Roy Wenting

Roy Wenting - inspirator innerlijke evolutie

Bekijk de lezingen van Roy Wenting

Referenties

Het was een te-ver-van-mijn bedshow. Nu is er een luikje geopend. Het is een nieuwe wereld voor me geworden zonder dat het heel zweverig was. Het houdt me juist met beide voeten op de grond.

Tim Rijerse, Group Lead, Lightyear

De opbouw is heel fijn. De oefeningen waren heel begrijpelijk. Het was toegankelijk. Met name door de meditatieoefeningen krijg ik veel geestelijke ruimte. Ik krijg dan doorkijkjes die ik anders niet krijg. Het brengt een dieper weten.

Maxine Moor, Vice President Services & Solution Delivery Marketing & Sales, Philips Healthcare

Werken met energie gaf mij veel inzicht en ruimte. Aardend en hemels tegelijk. De glimlach op mijn gezicht bleef dagenlang hangen.

Jasmijn Hofman, docent Nederlands bij Hogeschool Inholland en Hogeschool Rotterdam

Next Level You is een sterke tool. Ik heb enorme steun aan de app. Je kunt terugvallen op oefeningen als je in de knoei zit met je emoties. Ik kan veel sneller naar mezelf gaan, de oorzaak zien en vanuit daar loslaten.

Claudine Smet, ERP Business Analyst, Besix Infra Support, Antwerpen

Het is niet één sleutel, het zijn honderd sleutels die je allemaal iets brengen. Ik heb nu veel meer handvaten om de drukte in mijn hoofd op te lossen.

Annemiek Dilven, zelfstandig grafisch ontwerper bij StudioTokTok

Door bewustwording, weerstand te doorbreken, compassie voor mezelf te hebben, structuur en ritme op te bouwen en mezelf te motiveren, heb ik meer energie en voel ik me fitter!

Anja Dekker, medewerker Vastgoed en Infrastructuur, Rijksvastgoedbedrijf

Ik was me eerder niet bewust van overprikkeling. Mijn gedrag liet dit wel zien. Ik was kortaf. Door de Next Level You oefeningen te doen na mijn werkdag krijg ik veel rust en word ik genuanceerder.

Jan Eenling, anesthesie-assistent en sedationist bij een Friese zorginstelling

Heb met Next Level You mijn slaaproutine aangepakt. Ik ging voorheen te vroeg slapen en werd te vroeg of midden in de nacht wakker. Nu bouw ik de avond meer af. Ik slaap nu beter en minder onderbroken.

Kim de Jong, plaatsvervangend ambassadeur, Nederlandse ambassade in Stockholm, Zweden

Bij aanvang van de yogaoefeningen vliegen de gedachten door mijn hoofd. Tegen het einde is de rust weergekeerd en ben ik volledig ontspannen. Een weldaad.

Maryse van Gemert, management versterker bij Gemeente Breda

Het heeft me geleerd om echt naar mezelf te durven kijken en me te confronteren met blokkades en angsten om deze vervolgens op te lossen. Ik voel me vrijer dan voorheen. Dit is voor mij veel meer waard dan welke studie dan ook. Ik zou het iedereen aanraden.

Mitch Hermans, Audit Manager bij Crowe Foederer Accountancy & Advies

Er spreekt jarenlange ervaring uit. In korte bites heeft Roy zoveel informatie in Next Level You weten te krijgen. Ik voelde dat het echt iets openzette en mijn energie meer ging stromen.

Sanne Peeters, zelfstandig communicatiestrateeg, transformatiecoach en mindfulnesstrainer

Next level you - Delf het goud in jezelf

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit. In Next level you leer je dat het ook anders kan. Albert Einstein zei het al: ‘Problemen kunnen niet opgelost worden met dezelfde denkwijze als waaruit ze zijn ontstaan’. Dit boek laat je zien hoe je je bewustzijnsniveau en energiefrequentie structureel verhoogt zodat je anders met jouw uitdagingen om kunt gaan.

Bestel dit boek

Groeimodellen -Creëer nieuwe business

Groei staat altijd op de agenda. Sommige ondernemingen willen groeien omdat ze graag de uitdaging aangaan, andere moeten groeien uit pure noodzaak. Maar hoe bereik je nog groei in een verzadigde markt, tijdens een economische recessie? Traditionele keuzes die u daarvoor ter beschikking stonden, met alleen de nadruk op klanten ofwel aanbod, voldoen niet meer voor deze tijd.

Het is tijd dat u uw businessmodel eens grondig onder de loep neemt. ‘Groeimodellen’ leidt u daarvoor van de inzichtelijke theorie van het Businessmodelwiel, langs twaalf nieuwe, effectieve strategieën. Denk bijvoorbeeld aan andere manieren van afrekenen met de klant, aan het slim inzetten van een netwerk van ambassadeurs, of aan het benutten van de innovatiekracht van businesspartners. De twaalf groeimodellen bieden u een breed scala van mogelijkheden om met uw businessmodel optimale waarde voor uw klant te creëren en zodoende succesvoller te worden.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Roy Wenting

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Roy Wenting
Roy Wenting

5 van de 5 sterren

Werken met energie gaf mij veel inzicht en ruimte. Aardend en hemels tegelijk. De glimlach op mijn gezicht bleef dagenlang hangen.

Jasmijn Hofman, Hogeschool Inholland Bekijk alle referenties

Roy Wenting geeft lezingen over de volgende onderwerpen