Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Het verhaal van United Wardrobe en de verkoop aan Vinted

Spreker Thijs Verheul

Thijs Verheul

Ondernemer en investeerder

Tarieven en beschikbaarheid
Thijs Verheul

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Thijs

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Met een paar duizend euro startkapitaal richtte spreker Thijs Verheul samen met Sjuul Berden als studenten aan de Wageningen Universiteit het tweedehandskledingplatform United Wardrobe op: een platform waarmee je veilig en sociaal kleding kon kopen en verkopen. Zonder enige kennis van IT wisten zij in een tijd van een paar maanden een netwerk van tweedehands kleding over heel Nederland te verspreiden. Met slimme marketingtrucs op facebook, instagram en via influencer marketing wisten zij het platform tegen lage kosten groot te maken.

Redenen om spreker Thijs Verheul te boeken

  • Spreker Thijs Verheul neemt je mee in de wereld van investeringen, bedrijven bouwen en verkopen, de stress en onzekerheid en het geluk en doorzettingsvermogen van een jong team met een droom.
  • Hij schreef over zijn ondernemersverhaal een boek genaamd “Voor hoeveel heb je het verkocht” dat een ware hit is geworden in het Nederlandse ondernemerscircuit.
  • Thijs zit vol energie en vertelt in geuren en kleuren hoe zijn roller coaster rit is gegaan, met veel ups, maar nog meer downs… leerzaam voor zowel student als volwassen die passie heeft voor groeien en ondernemen.

Het verhaal van United Wardrobe en de verkoop aan Vinted

In de jaren daarna haalden Thijs en zijn compagnons in totaal 3,5 miljoen euro aan investeringen binnen. United Wardrobe werd door meer dan vier miljoen mensen gebruikt en elke maand werden er meer dan 100.000 kledingstukken op het platform verhandeld. In oktober 2020 werd het platform verkocht aan Vinted, een Litouwse online marktplaats die in meer dan tien landen actief is.

Thijs neemt je mee in de wereld van investeringen, bedrijven bouwen en verkopen, de stress en onzekerheid en het geluk en doorzettingsvermogen van een jong team met een droom. Hij schreef over zijn ondernemersverhaal een boek genaamd “Voor hoeveel heb je het verkocht” dat een ware hit is geworden in het Nederlandse ondernemerscircuit. Thijs zit vol energie en vertelt in geuren en kleuren hoe zijn roller coaster rit is gegaan, met veel ups, maar nog meer downs… leerzaam voor zowel student als volwassen die passie heeft voor groeien en ondernemen.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Thijs Verheul
Lezingen van spreker Thijs Verheul

Het verhaal van United Wardrobe en de verkoop aan Vinted

In dit college vertelt Thijs hoe 3 studenten zijn uitgegroeid naar de grootste kledingmarktplaats van de Benelux en hoe ze uiteindelijk door Vinted werden overgenomen. Hij behandelt de opstartfase, het ophalen van kapitaal maar vooral het verhaal hoe hij het persoonlijk ervaren heeft. Dit alles is ook terug te lezen in zijn boek.

Lezingen van spreker Thijs Verheul

Hoe haal je geld op voor je bedrijf/startup?

In dit college vertelt Thijs hoe het lukte om €3.500.000 aan investeringen binnen te halen om de groei van United Wardrobe te financieren. Wanneer ga je een investeerder zoeken? Wat vertel je aan een investeerder? Wat wil een investeerder weten? Wat moet je wel en niet zeggen? Hoe werkt het nu precies om een percentage af te staan? Hoe haal je als startup geld bij een bank op? Na dit college kan de student of ondernemer beter voorbereidt de markt op om funding binnen te halen voor zijn of haar bedrijf.

Video van spreker Thijs Verheul

Het verhaal van United Wardrobe en de verkoop aan Vinted

Bekijk de lezingen van Thijs Verheul

Voor hoeveel heb je het verkocht? - Het verhaal van United Wardrobe, van idee naar exit

Met een paar duizend euro startkapitaal richtte Thijs Verheul (1992) samen met Sjuul Berden en Joep Dohmen als studenten aan de Wageningen Universiteit het tweedehandskledingplatform United Wardrobe op: een platform waarmee je veilig en sociaal kleding kon kopen en verkopen.

In de jaren daarna haalden Thijs en zijn compagnons miljoenen aan investeringen binnen. United Wardrobe werd door meer dan vier miljoen mensen gebruikt. In oktober 2020 werd het platform verkocht aan Vinted, een Litouwse online marktplaats die in meer dan tien landen actief is.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Thijs Verheul

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Thijs Verheul geeft lezingen over de volgende onderwerpen