Loading content ...

Wout Plevier

Wout Plevier

Meer focus, meer werkplezier, meer resultaat!

Entertrainer, coach, muzikant  en spreker Wout Plevier activeert managers en teams met zijn sprekersshows “BrainBoost Experience” en “SLIM!” en legt de focus weer op inspiratie, talent en bezield samenwerken. Wout Plevier leert ons om blijvend meer Brainpower te activeren!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles gaat steeds sneller en mensen krijgen het hierdoor juist steeds drukker. Spreker Wout Plevier is van mening dat er hierdoor een tekort is ontstaan aan inspiratie en sympathie in onze samenleving. Veel organisaties zijn ontwricht geraakt van menselijke aspecten. Wout gebruikt zijn ervaringen en vaardigheden als verandermanager en trainer om mensen geïnspireerd weer te activeren een verandering in te zetten en te borgen.

Spreker Wout Plevier laat zien hoe we ons brein beter in kunnen zetten om deze factoren te optimaliseren. We gebruiken ons brein namelijk maar voor een klein gedeelte. Hij leert professionals hoe ze hun brein effectief kunnen gebruiken om goed samen te werken, bezield te zijn, plezier te maken, transparant en duidelijk te communiceren om echt tot de beste resultaten en performance te komen.

Wout Plevier heeft ruim 64.500 mensen getraind in persoonlijke effectiviteit. Hij is een van de experts bij Psychologie Magazine die managers, teams en werkende professionals begeleid bij beter leren en werken.

  “Het menselijk brein kan gebalanceerd functioneren als het naast de rationele aspecten uit het linker deel van het brein ook de meer gevoelsmatige en intuïtieve aspecten uit het rechter deel van het brein gebruikt. Deze “groei-mindset” zorgt voor de beste duurzame performance en leidt tot ongekend goede resultaten!

  Lezingen van spreker Wout Plevier

  • SLIM! (communicatie in een team)
  • Talentontwikkeling
  • Omgaan met Verandering
  • Versneld leren
  • Persoonlijke Effectiviteit in samenwerken
  • Persoonlijke daadkracht
  • Stress Management

   

Gerelateerde sprekers

Wout Plevier geeft lezingen over de volgende onderwerpen: