Loading content ...

Arabische wereld

Lezingen over de Arabische wereld

Op deze pagina vindt u een lijst met sprekers met kennis over de Arabische wereld. Een andere cultuur, gewoontes en gebruiken. De globalisatie brengt ons dichter bij elkaar dit maakt het interessant meer kennis te vergaren over de Arabische wereld. Bekijk de lezingen over de Arabische wereld.

Professionele sprekers met expertise over de Arabische wereld

    • De globalisering maakt dat reizen steeds gemakkelijker wordt en we samen kunnen werken met anderen, binnen Europa maar ook buiten Europa. In Nederland komen we steeds vaker in aanraking met mensen met een Arabische achtergrond. Desondanks hebben velen van ons maar beperkte kennis over de verschillen en gelijkenissen tussen deze twee werelden.
    • Om een samenwerking op gebied van ondernemerschap te bevorderen is het goed iets meer te weten over de zakelijke gedragscode en communicatie.  Een lezing van een Arabist geeft u inzicht en verrijkt uw kennis over de Arabische wereld.
    • Sta open voor andere culturen en leer meer over  de geschiedenis, geloofsovertuiging, gewoonten, gebruiken en normen en waarden in de Arabische wereld middels een presentatie.