Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Transitie

Lezingen over Transitie

Bent u op zoek naar een spreker over Transitie? Wilt u weten op wat voor manier zinvol met een transitie kan worden omgegaan? Klik op de spreker en lees meer over de spreker zelf. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Doe een boeking!

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over Transitie

    • Een structurele verandering in een bedrijf of in de maatschappij heeft tijd nodig om te worden geaccepteerd maar ook om te worden aangepast naar aanleiding van de omstandigheden. Een transitie zal nooit makkelijker kunnen worden maar het omgaan hiermee kan zeker worden beïnvloed. De mentale instelling om om te gaan met verandering kan positiever en flexibeler worden door middel van het bieden van trainingen en/of inzichten uit lezingen.
    • Onze sprekers kunnen vanuit hun professionele ervaringen en persoonlijke inzichten duidelijk aangeven waar moeilijkheden kunnen worden verwacht en wat een juist blik is hierop om er mee om te gaan. Op wat voor manier kan een persoon zichzelf voorbereiden en wat kan een bedrijf of samenleving doen om de juiste mentaliteit hiervoor te hebben?
    • Vanuit het praten wat een juiste manier is om hiermee om te gaan, kan ook worden bekeken hoe een nieuwe start samen kan worden gemaakt. Het bundelen van krachten maakt het omgaan met een transitie toegankelijker en kan iedereen de energie geven om samen er voor te gaan. De lezingen van onze sprekers dragen graag bij aan het veranderingsproces en om hier op de juiste en positieve manier uit te komen.