Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Verbinding

"Na de sessie waarin verbinding centraal stond heeft ons team een veel opener houding naar elkaar"

  • Prettig contact met de mensen om je heen is ontzettend belangrijk. Het samen reflecteren, feedback krijgen, elkaar kunnen steunen, een aanmoedigend schouderklopje. Het is goed om af en toe te horen hoe goed je het doet – hoe leuk je bent! Verbinding zorgt voor fijnere contacten en betere samenwerking en productiviteit binnen het team.
  • Plezierig contact met anderen begint met de verbinding met jezelf. Sta jij in contact met wie je bent? Kan jij overal authentiek zijn? Kies voor jezelf en zorgt ervoor dat je jezelf goed kent. Maak keuzen die bij jou passen. Onze sprekers met lezingen over verbinding laten zien hoe jij er voor kan zorgen dat jij ten allen tijde je authentieke zelf kan zijn. Dit zorgt ervoor dat je veel beter in je vel zit en ook waardevolle verbindingen met anderen aan kan gaan; zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boek een inspirerende spreker met lezingen over verbinding

    Het ondersteunen van je vrienden, collega’s of team is alleen mogelijk wanneer je bereid bent het contact met anderen aan te gaan. Hoe zorg je voor goede verbinding binnen het bedrijf, in de klas of in uw persoonlijke leven? De voor u geselecteerde sprekers geven hier regelmatig workshops en lezingen over.

    Als het gaat om verbinding met jezelf bedoelen we in contact te staan met wie je bent. Authenticiteit is erg belangrijk. Kan jij altijd jezelf zijn? Doe waar je je goed bij voelt. Weet jij wie je bent en waar je voor staat? Kan je ook in je werk je persoonlijkheid tot uiting brengen? Tijdens een lezing over verbinding met jezelf komen dit soort vragen naar voren. Al dan wel op persoonlijk vlak als op professioneel gebied.