Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Interactieve workshops
Interactieve workshops

Interactieve workshops

Standaard praatjes aan de hand van een saaie powerpoint? Nee hoor! Wil jij een bijeenkomst organiseren waar men zelf actief aan de slag gaat? Bij ons kan je terecht voor op maat gemaakte workshops waarbij interactie het sleutelwoord is. Naast lezingen biedt Athenas ook workshops en trainingen aan.

Onderstaande sprekers verzorgen workshops en trainingen op maat. Wil je graag iets meer horen over de mogelijkheden? Wij helpen graag bij het maken van een keuze.

Over welk thema zoekt u een training of workshop?

  • Vul het contactformulier in, dan ontvangt u vrijblijvend advies van ons!
  • Wij geven graag suggesties voor sprekers passend bij uw bijeenkomst.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boek een van de workshop en trainingen vol met interactie

    • Een bijeenkomst voor het team of een kleine groep? Denk dan eens aan het organiseren van workshops of trainingen! Met een workshop ligt het accent net wat meer op interactie, samen delen en zelf ervaren. Praktisch, met elkaar aan de slag gaan.
    • Een workshop is erg geschikt om een team dichter bij elkaar te brengen, om meer te leren over een specifiek onderwerp of om nieuwe vaardigheden aan te leren. Een workshop duurt vaak 2 uur tot een halve dag. Afhankelijk van het thema van de workshop gaat men actief aan de slag met een specifiek doel onder begeleiding van een expert op dit gebied.