Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Alain Duperray

Gelukkige mensen zijn productiever, creatiever en veel minder snel ziek!

Spreker Alain Duperray

Alain Duperray

Chief Happiness Officer = Gelukservaringsdeskundige

Tarieven en beschikbaarheid
Alain Duperray

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Alain

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Met meer dan 30 jaar ervaring als storyteller is Alain Duperray een meester in zijn vak.   Op het podium verwoordt hij met gemak de gewenste boodschap .  Hij neemt het publiek mee op een tocht van waargebeurde en herkenbare verhalen, situaties en anekdotes die op een speelse manier leiden tot nieuwe (of hernieuwde) inzichten. 

Alain als spreker is boeiend, welbespraakt en bovenal inspirerend.   Met zijn boek The Conspiracy of Happiness ging hij op zoek naar de zin en onzin van Geluk.  Deze zoektocht lag dan weer aan de basis van het Happy People Plan waarmee hij samen met jou op zoek gaat naar jouw kortst weg naar Happiness.

Redenen om een lezing van spreker Alain Duperray te boeken

  • Doorbreek The Conspiracy of Happiness. We moeten echt niet allemaal, altijd en overal gelukkig zijn / Happy People Plan als roadmap naar jouw Mentale Vitaliteit.

Over spreker Alain Duperray

Geboren op 25 februari 1968.  Gevormd door de Academie van het Leven en de Universiteit van de Straat start hij zijn professionele carrière als verkoper,salesmanager  en klimt op tot CEO. Zijn grootste talent blijkt vooral zijn kracht om mensen productief te laten samenwerken.  Het beste uit medewerkers halen en iedereen in zijn sterkte zetten blijkt de juiste weg naar creativiteit en productiviteit. Dat talent werd onderwerp van talrijke presentaties en motivatiespeeches, en ligt aan de basis van het boek en gelijknamige theatershow “ Onwaarschijnlijk Geluk” – The Conspiracy of Happiness waarin hij samen met de lezer op zoek gaat naar de zin en onzin van Geluk.   

Alain is ook de grondlegger van het Happy People Plan.  Een boeiende, inspirerende workshop die je begeleid bij  het opmaken van je eigen persoonlijke Business Plan.  Jouw Roadmap van het leven!

Zoals hij het zelf verwoordt:
“Laat me beginnen met te vermelden dat ik geen dokter ben die de ambitie en pretentie heeft te beweren mensen te kunnen genezen of gelukkig maken. Ik ben geen wetenschapper en psycholoog die de wijsheid in pacht heeft. Nog minder ben ik één of andere goeroe die tegen veel geld zieltjes wil winnen om ze een portie geluk te verkopen.

Neen, ik ben een ervaringsdeskundige. Iemand die gaandeweg gebeten werd door het mysterie Geluk en die voor zichzelf, en ook voor anderen op zoek ging naar het concept achter dit machtige woord. Als bedrijfsleider was ik dagelijks in contact met zeer vele mensen. Ik heb met vallen en opstaan geleerd dat leidinggeven niet zo moeilijk is. In de meeste gevallen kan je je omringen met specialisten in die vakgebieden waarin je zelf niet de beste bent. Het grootste talent dat je als bedrijfsleider moet hebben is mensenkennis. Mensen begrijpen en beter maken door hen hun eigen talenten te laten ontdekken en ze helpen deze te ontplooien. Al snel leerde ik dat mensen die gelukkig zijn veel beter presteerden. Zij waren creatiever, ondernemend, inspirerend voor hun omgeving en succesvoller. “

 

Bekijk de lezingen van Alain Duperray
Lezing van spreker Alain Duperray

Onwaarschijnlijk Geluk - The Conspiracy of Happiness

Een opmerkelijk lezing die je meeneemt op een zoektocht naar het concept Geluk. Maak een boeiende reis door het Happy People Plan, een brug tussen Passie, Talent, Relatie en Ambitie.

Luister naar alle zin en onzin die dagelijks wordt verteld over het thema geluk. Stel je voor dat Geluk geen toeval is maar eerder een bewuste keuze? Hoe wordt het menselijk streven naar welzijn dagelijks misleidt door media, politiek en marketing, en onze eigen Sociale Media?

     

Video van spreker Alain Duperray

Alain Duperray op avontuur voor zijn boek: 'Onwaarschijnlijk geluk'

 

Bekijk de lezingen van Alain Duperray

Onwaarschijnlijk Geluk - The Conspiracy of Happiness.

Een opmerkelijk boek dat je meeneemt op een zoektocht naar het concept geluk. Lees de boeiende verhalen en verklaringen bij studies en volkswijsheden over dit wereldse thema dat werkelijk iedereen bezighoudt. Maak een reis door het Happy People Plan, een tocht langs cruciale elementen als Passie, Talent, Werk en Relaties. Vier pijlers die met elkaar verweven zijn op weg naar een tevreden en gelukkig leven. Schrijf jouw eigen roadmap van het leven en maak dingen helder en duidelijk zodat ze later bij het maken van keuzes en beslissingen geen drempel meer vormen. Ontdek de waarheid achter de vele verhalen over geluk en gelukkig zijn. Zoek mee naar de zin en onzin van Geluk. The Conspiracy of Happiness, oftewel: Onwaarschijnlijk geluk!

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Alain Duperray

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Alain Duperray geeft lezingen over de volgende onderwerpen