Loading content ...

Annic van Wonderen

Annic ten Duis

Ondernemer en online expert

Annic ten Duis is zakenvrouw in hart in nieren en alleskenner op het gebied van online media en social media. Annic deelt haar kennis graag en geeft lezingen en presentaties over succesvol ondernemen. Haar expertise ligt op het gebied van online media.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Annic ten Duis is hét bewijs dat je ‘from scratch’ een zeer succesvol bedrijf kunt starten. Vanaf 2007 was Annic werkzaam als freelance stylist voor tijdschriften als Grazia, Cosmopolitan en Marie Claire, voor tv programma’s als ‘Kinderen Voor Kinderen’ en ‘Ik Hou Van Holland’ en daarnaast voor diverse commercials.  In 2009 richtte Annic ILoveFashionNews.com op. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot ‘Annicvw.com’ en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart. Daarnaast richt Annic in 2012 ‘Van Wonderen Publishing en Consultancy’ op, een uitgeverij van online media.

In 2014 bracht spreker Annic ten Duis haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt ze haar ervaringen van het opzetten van I Love Fashion News. Daarnaast heeft Annic een maandelijkse column in het blad Marie Claire waarin ze haar carrièretips deelt en is ze deskundige op BNR Nieuwsradio in het programma FD Persoonlijk.

Annic inspireert ondernemers om hun doelen te bereiken. Maandelijks verzorgt ze lezingen, masterclasses  en workshops over ondernemen. Dit doet ze bij bedrijven en organisaties door het hele land.

Spreker Annic ten Duis vertelt haar verhaal over hoe ze een goed idee wist uit te bouwen tot een succesvolle onderneming.  Ze geeft lezingen en presentaties over haar succesverhaal, online media en social media. Een jonge vrouw die overal het beste uit weet te halen, voor velen een bron van inspiratie!

    Spreker Annic ten Duis geeft lezingen over:

    • Ondernemerschap
    • Online media
    • Social media
Gerelateerde sprekers

Annic ten Duis geeft lezingen over de volgende onderwerpen: