Loading content ...

Edward-Tuheteru

Edward Tuheteru

Talentontwikkeling

Edward Tuheteru helpt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen van strategieën waarmee de zichtbaarheid van hun dienstverlening wordt vergroot. Daarnaast laat hij zien hoe je je talenten in kan zetten voor het beste resultaat.  De maatschappelijke thema’s waar Edward zich momenteel erg actief mee bezig houdt en regelmatig lezingen over geeft zijn de participatie, inclusie, diversiteit en talentontwikkeling.
Foto: Harald Lakerveld

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Met de PLEK-methode begeleid Edward mens en organisatie om hun talent en ambities zichtbaar te maken. Hij houdt ervan om regelmatig uit zijn comfortzone te stappen. Hij laat anderen graag zien hoe je op deze manier je toegevoegde waarde vorm kunt geven. Met zijn enthousiasme en vanuit zijn intuïtie weet hij mensen persoonlijk te raken en in beweging te brengen. Kies er voor te doen wat je leuk vindt, en waar je goed in bent!

De combinatie van entertainment, storytelling en vakkennis is uniek! Edward weet een sterk inhoudelijk verhaal te zetten, ondersteund met persoonlijke ervaringen en de nodige humor. Een lezing van Edward biedt dé gelegenheid om enthousiasme te delen en te lachen, maar Edward zorgt er altijd voor dat er daarnaast  ook ruimte is om uitdagingen te bespreken.

Edward Tuheteru heeft vele jaren als leidinggevende gewerkt in verschillende bedrijven. Daarnaast is Edward als trainer/loopbaancoach op diverse fronten actief(geweest) binnen overheid, zorg en onderwijs. Met zijn bedrijf ‘Let’s Work Together’ verbindt hij mensen door middel van PLEK en focust hierbij op drie dingen: Zelfreflectie, het leren omgaan met de verschillende waarheden in het leven en het ontwikkelen van talenten.

Daarnaast is hij co-founder van Ondernemersacademie Het Groene Hart. Hier worden ondernemers begeleid bij het opstellen van een ondernemingsplan. Van SWOT analyse tot elevator pitch, alle onderdelen komen aan bod. Ook is hij auteur van de boeken ‘Op weg naar mijn plek’ en ‘op zoek naar je droombaan’.  In zijn woonplaats Woerden runt hij momenteel de pop up Woerden Werkt aan de Winkel, een plek, middenin het centrum bereikbaar voor mensen, die bereid zijn om aan hun talenten te werken en zichzelf te laten zien.

  Edward Tuheteru geeft lezingen over:

  • Loopbaanbegeleiding

  • Talentontwikkeling

  • Participatie & Inclusie

  • Diversiteit

  • Ondernemerschap

Gerelateerde sprekers