Loading content ...

Edward-Tuheteru

Edward Tuheteru

Talentontwikkeling

Spreker Edward Tuheteru helpt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen van strategieën waarmee de zichtbaarheid van hun dienstverlening wordt vergroot. Daarnaast laat hij zien hoe je je talenten in kan zetten voor het beste resultaat. Boek Spreker Edward Tuheteru voor zijn workshop ‘Laat zien wie je bent!’ specifiek voor veertigers/vijftigers die hun doelen willen bereiken!
Foto: Harald Lakerveld

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Edward Tuheteru is ondernemer, theatermaker en heeft drie bedrijven, waarmee hij zich richt op loopbaanbegeleiding, werving & selectie en helpen van (startende) ondernemers. Hij is auteur van het loopbaanboek ‘Op zoek naar je droombaan. Edward is lid van de vijfkoppige cast van het Kruidvat-online platform ‘Laat zien wie je bent!’ (gericht op de veertigers/vijftigers)

Dit bracht hem tot deze workshop en …zijn doel? Over twee jaar, met een gelijknamige seminar/voorstelling de theaters in te gaan. Met behulp van de inspiratie van deelnemers uit de workshops maakt hij de voorstelling! Zijn motto: “Het leven is grenzen verleggen, experimenteren, oefenen en daarmee jezelf laten zien!”

Workshop ‘Laat zien wie ik ben’
Met zijn nieuwe workshop ‘’Laat zien wie ik ben’’ gaat spreker Edward Tuheteru met jou op zoek naar jouw doelen voor dit jaar. Dat kan zowel zakelijk als privé. We gaan samen op zoek naar jouw kwaliteiten en daarmee jouw toegevoegde waarde voor klant of werkgever, jouw acties en wie jou inspireert om jouw doelen te realiseren. Dit is de workshop voor de (beginnende) veertigers en ouder.

Wat laat jij van jezelf zien?
Als (beginnend) ondernemer, werknemer of een combinatie van beide. In deze workshop ontdek je niet alleen je authentieke verhaal, maar vooral hoe je dit kan gebruiken tijdens sollicitaties en andere zakelijke gesprekken. In zijn boek ‘Op zoek naar je droombaan’ geeft Edward aan de hand van het levensfasemodel van Erik Erikson inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en de  uitdagingen op je werk, die in elke levensfase net even anders zijn.

Wat kan jij na afloop van de workshop?
– Je kan jouw doelen en bijbehorende acties verwoorden voor de komende periode
– Je kwaliteiten benoemen
– Jezelf in een elevator pitch neerzetten/presenteren (in 1 min)
– Je kan benoemen wie jou erbij (kunnen) gaan helpen

 

  Spreker Edward Tuheteru geeft lezingen over:

  • Loopbaanbegeleiding

  • Talentontwikkeling

  • Participatie & Inclusie

  • Diversiteit

  • Ondernemerschap

Gerelateerde sprekers

Edward Tuheteru geeft lezingen over de volgende onderwerpen: