Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Gaby-en-gideon-profiel-cover

Twee perspectieven in één unieke lezing

Gaby-en-gideon-Spreker-Profiel

Gaby en Gideon

Gezamenlijke verwonderings-sessies over samenwerken in de keten met een expertise jeugdcriminaliteit

Tarieven en beschikbaarheid
Gaby en Gideon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gaby

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Dat samenwerken in de keten belangrijk is, dat weet iedereen. Maar hoe doe je dat? Met een ruime ervaring in het veiligheidsdomein weten Gaby en Gideon je mee te nemen in een zoektocht langs de domeinen van samenwerking op het gebied van jeugd en veiligheid. Repressie kan altijd nog, laten we nog veel meer aan de voorkant gaan zitten met elkaar. Preventief werken en vooral kansen zien!

Doordat Gaby en Gideon elkaar gevonden hebben in de samenwerking en tastbare resultaten hebben neergezet kunnen ze iedereen op een open manier meenemen in hun verkenning. Hun stijl is losjes en creatief maar de expertise voelbaar aanwezig. Veel gemeentelijke organisaties nodigen het duo uit voor verwonderings-sessies voor hun medewerkers. Van slimme hacks tot duurzame oplossingen voor de lange termijn waarin partners zich verbinden.

Redenen om Gaby en Gideon te boeken

 • Gaby en Gideon. Een ambtenaar en een agent, beiden auteur en teveel ideeën. Een samenwerking tussen deze twee was logisch en het thema ook: samenwerken in de keten, hoe doe je dat? Gaby en Gideon verwonderen zich en stellen vooral steeds de juiste vragen. ‘We laten mensen met andere ogen naar een probleem kijken en juichen out-of-the-box oplossingen toe’
 • De verwondersessies van sprekers Gaby en Gideon zijn enorm toegankelijk en geschikt voor iedereen. De sessie zit vol met praktische voorbeelden en kwinkslagen en vooral brandstof om zelf aan de slag te gaan. Door de snelheid waarmee het duo tot oplossingen komt blijft de energie stromen
 • De gezamenlijke sessie brengen twee expertises en perspectieven samen in intrigerende lezingen die al succesvol zijn ontvangen door meerdere gemeentelijke organisaties

Jeugd en veiligheid

Gaby Rasters is programmamanager jeugdcriminaliteit bij een grote gemeente. Voorheen actief als innovatie-strateeg en verdiept in thema’s zoals het gebruik van data en interactief beleid. Sinds 2016 is ze begonnen met het schrijven van boeken en is inmiddels doorgebroken bij het grote publiek. Haar boek Nooit meer Bang won zowel de jury-als de publieksprijs voor beste feelgood 2019. Het boek Hou me vast zoals ik was staat volop in de schijnwerpers. Een auteur die weet hoe ze het publiek moet blijven raken. Inmiddels heeft ze 11 boeken op haar naam staan.

Gaby is actief op social media, ze wordt geregeld als spreker uitgenodigd naar aanleiding van haar boeken en als expert op het gebied van innovatie, maar ook voor inspiratiebijeenkomsten en als panellid tijdens congressen.

Gideon Goudriaan is operationeel expert wijkagent bij de Nationale Politie, specialist op het thema jeugd en bevlogen innovator. Met zijn sociale innovatie “Coppie Koffie” heeft hij een mogelijkheid gecreëerd om op ludieke wijze de verbinding tussen politie en de burger te versterken. Het is slechts één van de vele innovatieve ideeën waarmee hij inspireert en mensen in verwondering brengt. Gideon schrijft boeken en gedichten, organiseert inspiratiebijeenkomsten en acteert als dagspreker.

Gaby en Gideon brengen hun krachten samen voor intrigerende en inspirerende lezingen.

Bekijk de lezingen van Gaby en Gideon
Spreker Gaby Rasters

Lezingen van Gaby Rasters

Gaby brengt met haar rijke ervaring als programmamanager jeugdcriminaliteit mee in haar krachtige lezingen. Natuurlijk zijn deze lezingen mogelijk in samenwerking met Gideon. Haar focus ligt op de volgende onderwerpen:

 • Sociale media en veiligheid
 • Online communities
 • Jeugdcriminaliteit/ de-escalatie jeugdgroepen
 • Ketensamenwerking tussen gemeente en politie en het jongerenwerk
 • Online veiligheid en gevaren
Spreker Gideon Goudriaan

Lezingen van Gideon Goudriaan

Gideon is van nature een nieuwsgierig mens waardoor hij zeer ondernemend is. Hij gaat zowel in privé als in het werk uitdagingen niet uit de weg. Uitdagingen zijn een kans voor persoonlijke groei. Met een dosis inlevingsvermogen, oprechtheid, interesse, humor, transparantie en integerheid weet Gideon inspirerende lezingen te geven. Natuurlijk zijn deze lezingen mogelijk in samenwerking met Gaby. Zijn focus ligt op de volgende onderwerpen:

 • Bevorderen jeugdveiligheid
 • Anders kijken naar samenwerken
 • Ketensamenwerking aanpak jeugdoverlast en jeugdcriminaliteit
Vrijblijvend informatie over Gaby en Gideon

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Gaby en Gideon geeft lezingen over de volgende onderwerpen