Loading content ...

Otto Thors

Otto Thors

inGovernment

Als ervaren spreken geeft Otto Thors lezingen over uiteenlopende onderwerpen zoals de toekomst van overheden en de impact van nieuwe media. Als innovator zorgt hij er voor dat hij constant op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen omtrent de overheid, communicatie, IT en nieuwe media.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als keynote spreker vertelt Otto Thors graag verhalen over de overheid van de toekomst. Dit doet hij met veel praktijkvoorbeelden en een interactieve vertelstijl. Als social media strateeg en business consultant zet Otto serious gaming in bij adviestrajecten voor overheden en zakelijke klanten zoals uitgeverijen, ICT leveranciers en kenniscentra.

Sinds 2009 is Otto Thors hoofdredacteur van het magazine en online platform inGovernment. Het blad bevat vele artikelen, blogs en discussies over de Digitale Overheid. Zelf heeft hij regelmatig publicaties in verschillende vakbladen.

Otto Thors gelooft in het principe van kennis delen.  Als Influencer probeert hij via Twitter, LinkedIn en Facebook een actieve bijdrage te leveren aan discussies.

Naast het verzorgen van lezingen is Otto Thors inzetbaar als dagvoorzitter en gespreksleider. Als expert werkt hij regelmatig mee aan debatten, interviews en ronde tafel discussies. Als gespreksleider is het zijn doel om discussies van de juiste dynamiek te voorzien. Hij hanteert een vlotte interviewstijl en vraagt op positief kritische wijze door op zienswijzen en motieven.

Als innovator houdt Otto Thors zich dagelijks bezig met het verzamelen en bijhouden van nieuws en vakliteratuur over relevante ontwikkelingen. Samen met zijn publiek beantwoordt Thors vragen als ‘Met welk type diensten kunnen wij voor onze klanten ook in de toekomst meerwaarde blijven bieden?’ Het gaat doorgaans om nieuwe diensten binnen de overheid, informatie en IT. Tijdens een lezing van Otto Thors staat beleving centraal, door middel van beeldmateriaal inspireert hij zijn publiek.

Otto Thors verzorgt lezingen zowel in het Nederlands als Engels.

    • De Digitale Overheid

    • Netwerkcommunicatie

    • Publieke diensten

    • Social Media

Gerelateerde sprekers

Otto Thors geeft lezingen over de volgende onderwerpen: