Loading content ...

Vilna van Betten

Vilna van Betten

Veranderdeskundige

In de lezingen van spreker Vilna van Betten staat optimalisatie en groei van jouw bedrijf of persoonlijk leven centraal.  Ze geeft lezingen, seminars en trainingen op maat over slim en makkelijk een verandering aangaan voor het behalen van succes. Vilna ontwikkelde de BMR®-methode ‘reset’ of Body & Mind, waarin ze focust op het wegnemen van blokkades zodat je volledige potentie kan benutten, vol energie!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Vilna van Betten nodigt de deelnemer uit om anders te denken en te experimenteren met nieuw gedrag. Met deze ervaring vergroot zij direct de veranderbereidheid die hard nodig is in een veranderende innovatieve omgeving! 

Veranderbaarheid, veerkracht, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen zijn ‘een must’ om het lef te hebben verandering door te voeren en nieuwe doelen te bereiken en het optimale uit jezelf te halen. Vilna richt zich op 3 gebieden:mentaal, fysiek en voeding. Op unieke wijze verkrijg jij hiertoe de tools waarmee je zelf aan de slag kan gaan.

Zelf ontwikkelde Vilna van Betten de BMR®-methode, Body Mind Reset zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van mogelijk belemmeringen en/of blokkades. De methode is gebaseerde op wetenschappelijke onderzoeken en kennis uit de medische wetenschap, energetische geneeskunde en neurowetenschappen. Wat ontzettend prettig is dat iedereen de methode zelf kan toepassen!

 

 

  Vilna van Betten verzorgt lezingen, inspiratiesessies, trainingen van een dagdeel en een hele dag. In haar lezingen en workshops komen verschillende onderwerpen voorbij, ze verzorgt sessies over de werking van ons brein, communicatieprocessen, de invloed van je lichaam op je resultaten in je leven en het effect van voeding. 

  Lezingen van spreker Vilna van Betten

  Body & Mind Reset

  • Tijdens deze sessie laat Vilna van Betten zien hoe onze mindset en lichaamshouding met elkaar in verband staan. Ze laat zien dat het lichaam voor werkelijke verandering onmisbaar is én hoe je toegang krijgt tot snel en effectief veranderingwerk via het lichaam. Direct zien, voelen en ervaren!


   

  Lezingen van spreker Vilna van Betten

  Slim en makkelijk omgaan met verandering

  • Na deze sessie weet je hoe….
   1) jij jouw brein, als ‘motor van jouw systeem’, zodanig kunt beïnvloeden dat het een positief effect heeft op je gezondheid en je gemoedstoestand.
   2) jij  jouw brein letterlijk kunt ‘herprogrammeren’ naar je doelen toe
   3) jij jouw veranderbereidheid, flexibiliteit en weerbaarheid vergroot voor meer kwaliteit van je (werk)leven
   4) voeding jouw mentale en fysieke toestand kan veranderen
   5) lichaamsbewegingen bepalen of je langer of korter leeft en of je je energiek en goed voelt

   

  Lezingen van spreker Vilna van Betten

  Breinvoeding 

  • Tijdens deze masterclass kom je meer te weten over welke invloed voeding heeft op ons welbevinden, onze brein en energie. Ons voedingspatroon bepaalt in grote mate het ‘welbevinden’ van onze lichaamscellen en dus van hoe jij je voelt. Vilna van Betten zorgt ervoor dat de dingen die je tijdens de sessie leert meteen kan toepassen in het dagelijks leven.

   

  Lezingen van spreker Vilna van Betten

  Male vs Female

  Voor iedereen die dagelijks te maken heeft met de verschillende sekse en de relatie optimaal wil

  •  Na deze 1 -daagse training over de neurologisch aangetoonde verschillen tussen man en vrouw, weet je welke invloed dit heeft op de omgang en communicatie in ons dagelijks leven. Het resultaat van deze dag zorgt voor meer begrip en minder misverstanden.
  • In een masterclass over body en mind ontdek je de samenhang van onze mindset en lichaamshouding en zul je merken dat het lichaam voor echte verandering onmisbaar is. In plaats van praten over verandering werk je direct met het lichaam waardoor de verandering meteen voelbaar en zichtbaar is.
Gerelateerde sprekers

Vilna van Betten geeft lezingen over de volgende onderwerpen: