Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Vilna van Betten

Vilna van Betten

Veranderdeskundige

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Vilna van Betten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Vilna

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Vilna van Betten nodigt de deelnemer uit om anders te denken en te experimenteren met nieuw gedrag. Met deze ervaring vergroot zij direct de veranderbereidheid die hard nodig is in een veranderende innovatieve omgeving! 

Veranderbaarheid, veerkracht, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen zijn ‘een must’ om het lef te hebben verandering door te voeren en nieuwe doelen te bereiken en het optimale uit jezelf te halen. Vilna richt zich op 3 gebieden:mentaal, fysiek en voeding. Op unieke wijze verkrijg jij hiertoe de tools waarmee je zelf aan de slag kan gaan.

Zelf ontwikkelde Vilna van Betten de BMR®-methode, Body Mind Reset zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van mogelijk belemmeringen en/of blokkades. De methode is gebaseerde op wetenschappelijke onderzoeken en kennis uit de medische wetenschap, energetische geneeskunde en neurowetenschappen. Wat ontzettend prettig is dat iedereen de methode zelf kan toepassen!

 

 

Bekijk de lezingen van Vilna van Betten
Lezing van spreker Vilna van Betten

Body & Mind Reset

Tijdens deze sessie laat Vilna van Betten zien hoe onze mindset en lichaamshouding met elkaar in verband staan. Ze laat zien dat het lichaam voor werkelijke verandering onmisbaar is én hoe je toegang krijgt tot snel en effectief veranderingwerk via het lichaam. Direct zien, voelen en ervaren!

Lezing van spreker Vilna van Betten

Slim en makkelijk omgaan met verandering

Na deze sessie weet je hoe….
1) jij jouw brein, als ‘motor van jouw systeem’, zodanig kunt beïnvloeden dat het een positief effect heeft op je gezondheid en je gemoedstoestand.
2) jij  jouw brein letterlijk kunt ‘herprogrammeren’ naar je doelen toe
3) jij jouw veranderbereidheid, flexibiliteit en weerbaarheid vergroot voor meer kwaliteit van je (werk)leven
4) voeding jouw mentale en fysieke toestand kan veranderen
5) lichaamsbewegingen bepalen of je langer of korter leeft en of je je energiek en goed voelt

Lezing van spreker Vilna van Betten

Breinvoeding 

Tijdens deze masterclass kom je meer te weten over welke invloed voeding heeft op ons welbevinden, onze brein en energie. Ons voedingspatroon bepaalt in grote mate het ‘welbevinden’ van onze lichaamscellen en dus van hoe jij je voelt. Vilna van Betten zorgt ervoor dat de dingen die je tijdens de sessie leert meteen kan toepassen in het dagelijks leven.

Boek deze lezing

Male vs Female

Na deze 1 -daagse training over de neurologisch aangetoonde verschillen tussen man en vrouw, weet je welke invloed dit heeft op de omgang en communicatie in ons dagelijks leven. Het resultaat van deze dag zorgt voor meer begrip en minder misverstanden.

In een masterclass over body en mind ontdek je de samenhang van onze mindset en lichaamshouding en zul je merken dat het lichaam voor echte verandering onmisbaar is. In plaats van praten over verandering werk je direct met het lichaam waardoor de verandering meteen voelbaar en zichtbaar is.

    Vrijblijvend informatie over Vilna van Betten

    Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Vilna van Betten geeft lezingen over de volgende onderwerpen