Loading content ...

Bel ons op+31 (0)20 241 57 30

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Alexander van Dijl

Alexander van Dijl

De klantenservice specialist

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Alexander van Dijl

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Alexander

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Alexander van Dijl is de klantenservice specialist. Hij helpt consumenten al jaren om 0900-nummers te omzeilen. Een 0900 nummer is vanuit het buitenland niet te bereiken, en ook binnen Nederland is de service niet altijd optimaal. Alexander van Dijl bestudeerde de mogelijkheden deze service vriendelijker te maken. Hij stelt vragen en zet aan het denken: Welke service mogen mensen verwachten van een klantenservice? Via zijn persoonlijke website geeft het advies.

Alexander richt zich zowel op de consument als op bedrijven. Hij werkt volgens de ‘Plug & Play Business Formule’ deze furmule start met praten vanuit het hart! Alexander luistert met passie, pas dan kan je de onderliggende behoefte verkennen.  De formule bestaat uit vier methoden die allen bijdragen aan een gezonde klantrelatie.

Daarnaast schreef Alexander het boek ‘Mag het ietsje meer zijn’.  In dit boek richt Alexander zich op de Nederlandse consument. Hij wil consumenten wapenen tegen slechte service en laat zien dat als je op de juiste manier met een medewerker communiceert vrijwel altijd de beste service krijgt van bedrijven.

Alexander van Dijl geef trainingen, coacht en geeft regelmatig lezingen over het verbeteren van services. Hoe klantvriendelijk is uw bedrijf eigenlijk? Neem uw bedrijf onder de loep! Een fijne klantenservice zorgt voor tevreden klanten en medewerkers, dit trekt nieuwe klanten aan en zorgt uiteindelijk voor een hogere omzet.

Bekijk de lezingen van Alexander van Dijl

  Onderwerpen

  • 0900 nummers
  • Klantenservice
  • Netwerken
  • Het voeren van een service gesprek

Vrijblijvend informatie over Alexander van Dijl

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31 (0)20 241 57 30

Alexander van Dijl geeft lezingen over de volgende onderwerpen