Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Met controle over jouw brein, kan je écht jezelf zijn

Spreker Damian Hoogendoorn

Damian Hoogendoorn

Youth & Depression Coach en Spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Damian Hoogendoorn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Damian

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Bij spreker Damian Hoogendoorn werd op 8 jarige leeftijd Asperger geconstateerd. Een stempel die zijn leven behoorlijk uitdagend heeft gemaakt. Na jaren op het randje van de dood te hebben gevochten, wist hij zijn strijd tegen depressie te winnen. Damian zijn vuur was sterker dan ooit tevoren en wist slim zichzelf op te bouwen en vooral te genieten van het leven.

Damian Hoogendoorn is één van de jongste coaches en ervaringsdeskundigen van de gehele wereld. Sinds hij op zijn 18e de knop om heeft gezet vanuit zijn depressie, angsten en suïcidaliteit, heeft hij veel geleerd & verkend om mentale problemen te bestrijden, te voorkomen en de knop van je brein weer om te zetten.

Redenen om spreker Damian Hoogendoorn te boeken

  • Damian is één van de jongste coaches & ervaringsdeskundigen van Nederland. Met zijn 21 jaar aan levenservaring weet hij je bijzonder goed te verbazen en laat hij zijn expertise overduidelijk schijnen.
  • Damian is een gezellig, inspirerend en meelevend karakter met een verhaal waarmee hij jou tot diep in je kern weet te raken.
  • Hij is goudeerlijk, transparant en deelt alle lagen van het ontwikkelen. Je ziet een hoop, maar voelt nog meer als je naar hem luistert.

Met controle over jouw brein, kan je écht jezelf zijn

Damian Hoogendoorn is één van de meest inzichtvolle ervaringsdeskundigen over de gehele wereld. Hij deelt verhalen over zijn depressie, angsten & suïcidaliteit, maar zal jou ook verbazen met alle andere uitdagingen en lessen die hij heeft mogen leren.

Juist doordat Damian er vroeg bij is, geeft hij jou inzichten in het brein van de 21e eeuw en bouwt hij sneller de connectie met een jonger publiek, juist voor jongeren en jongvolwassenen is hij dan ook een voorbeeld en helpt hij op regelmatige basis deze doelgroep vanuit de put weer naar hun geluk.

Daarnaast is Damian druk bezig met zijn podcast & blog genaamd ‘’reizen naar geluk of in geluk reizen’’, waar hij 6 dagen per week zijn verhalen en inzichten deelt om een zelfhulpplatform voor jeugd op te bouwen. Hier bespreekt hij fijne en makkelijke onderwerpen als meer genieten van het moment & ga toch leven! Maar juist de gesprekken over depressie, angsten, suïcidaliteit, verslavingen en seksueel misbruik dragen de meeste waarde.

Damian zal zijn verleden niet verbergen, hij spreekt erover en heeft van alle duisternis een prachtig licht weten te maken. Juist dat licht brengt het publiek naar een volgend niveau.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Damian Hoogendoorn
Lezing van spreker Damian Hoogendoorn

Jouw harde reset

Vandaag de dag is er veel stress en druk op alle vlakken van het leven, denk aan werkdruk, het gezin, de familie & vriendenkring, hobby’s etc. Daardoor is er weinig focus op persoonlijke voortgang en wat je uit het leven wilt & kunt halen.

Soms is een reset, een harde reset, nodig om verder te komen. Bijvoorbeeld vanuit een burn-out, depressie, maar ook vanuit angsten, traumatische ervaringen of ongelukkig te zijn met het leven wat je leeft. Nouja, leeft, vaak gewoon uitvoert als je jezelf moet gaan resetten. Wat is nu hetgeen wat je kunt doen om verder te komen, welke tools, technieken en zelfkennis heb je nodig om de grote rode reset knop in te drukken, hard te werken aan de voortgang en ook wat je moet blijven doen om niet terug te vallen in de eerdere situaties.

Daar geeft Damian hands-on technieken en stappenplannen voor, door vanuit eigen ervaring meerdere keren gereset te zijn, waarmee het jou gaat lukken om die reset knop nu eindelijk in te drukken. Deze lezing is educatief bedoeld, je zal geraakt worden en grote levensvragen beantwoorden in de korte periode hierna.

Lezing van spreker Damian Hoogendoorn

Hoe niet op te geven

Niet opgeven, doorzetten of verder gaan? Ze lijken veel op elkaar, maar liggen juist ver uit elkaar, niet opgeven betekent dat je blijft doen wat je doet, omdat je niet weet wat je anders moet doen, doorzetten is vaak een kwestie van blijven doen wat je doet, omdat je hoop/weet dat het je iets gaat brengen.

Maar verder gaan, dat is het echte werk. Wanneer moet je dus verder gaan, wanneer heb je genoeg tijd, energie en geld ergens in te steken om te weten dat het je niet meer verder gaat brengen. Dat is waar Damian het in deze lezing over heeft, met zijn levensverhaal ga je ervaren dat hoop een zeer belangrijke rol speelt en dat intrinsieke motivatie één van de belangrijkste aspecten van het leven blijkt te zijn. Daarnaast ontvang je de daadwerkelijke steun in de juiste richting om niet alleen te starten, maar vooral om door te gaan.

In dit verhaal gaat hij van inspiratie naar motivatie, daarna activatie en tenslotte discipline. 4 aspecten die van giga belang zijn om iets neer te zetten. Deze lezing is meer motiverend bedoeld, na de lezing zal je meer energie gaan ervaren en weten wat je kunt doen om jezelf op het juiste pad te zetten & houden.

Lezing van spreker Damian Hoogendoorn

Maatwerk lezing

Damian kan ook een lezing op maat maken naar de doelstellingen van de opdrachtgever. Enkele voorbeelden hiervan zijn: De werking van het brein, succes op persoonlijk & zakelijk vlak, de ideale combinatie?

Let op: Maatwerk minimaal 2 maanden van tevoren opgeven.

Video van spreker Damian Hoogendoorn

Met controle over jouw brein, kan je écht jezelf zijn

Video van spreker Damian Hoogendoorn

Damian Hoogendoorn - Youth & Depression Coach

Bekijk de lezingen van Damian Hoogendoorn
Vrijblijvend informatie over Damian Hoogendoorn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Damian Hoogendoorn geeft lezingen over de volgende onderwerpen