Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Over rouw, manipulatie, destructieve personen, gebroken vertrouwen en de zin van je bestaan terug te vinden

spreker Kiki Scheepens

Kiki Scheepens

Expert in manipulatie, herstel, rouw, zingeving, levensvreugde.

Tarieven en beschikbaarheid
Kiki Scheepens

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Kiki

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Kiki Scheepens maakte drie suïcides van dichtbij mee in vijf jaar en vijf maanden tijd. Het is haar missie om anderen te inspireren om de FEACH®-methode te gaan gebruiken. En om zaken uit de taboesfeer te halen. FEACH® staat voor: Forces Embracement Acceptation Combat Happiness. Kiki ontwikkelde deze methode zelf om haar leven weer terug te krijgen, om te herstellen en weer gelukkig te worden, na de meest bizarre en gruwelijke periode uit haar leven. Doordat zij op haar unieke wijze de zin van haar eigen bestaan wist terug te vinden, weet zij als geen ander hoe dat ook voor anderen kan werken.

Redenen om een lezing van spreker Kiki Scheepens te boeken

  • Met de door haar ontwikkelde FEACH®-methode geeft ze je kracht om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden en de zingeving van je bestaan terug te vinden en te behouden. Zowel in privé als op de werkvloer.
  • Aan de hand van storytelling spreekt Kiki met behulp van FEACH® over manipulatie, de zelfverkozen dood, victim blaming, en over hoe je jezelf weer terug kunt vinden na een destructieve relatie. 

Over Kiki Scheepens

Kiki Scheepens (1971) is een ervaren en daadkrachtige ondernemer. Van nature vrolijk en opgewekt. Na de meest gitzwarte periode in haar leven, besloot zij het roer om te gooien en verkocht één van haar succesvolle bedrijven. Ze publiceerde het boek Sextortion Op het spoor en besloot niet langer te zwijgen over wat haar is overkomen.

Door te spreken verscheen zij veelvuldig in de media en werd zij één van de genomineerden voor de Vrouw in de Media Award 2021 voor de regio Zuid-Holland. Haar boek werd genomineerd voor The Indie Awards in de categorie ‘Meest leerzame boek’ en ‘Mooiste cover’. Als gecertificeerd vertrouwenspersoon en rouwcoach is zij inzetbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Zij maakt daarbij gebruik van haar opleidingen HBO Projectmanagement, HBO Eventmanagement en haar achtergrond als communicatieadviseur. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op, bezoek de website FEACH® of abonneer je op Kiki’s Mooie Mensen® Podcast.

Bekijk de lezingen van Kiki Scheepens
Lezing van spreker Kiki Scheepens

De FEACH®-methode

Als enthousiaste en dynamische spreker met af en toe een vleugje humor spreekt Kiki over wat haar is overkomen als slachtoffer van psychopathisch/narcistisch misbruik en als nabestaande van drie suïcidanten. Over wat het met je doet als mens, als collega en hoe belangrijk het is om te spreken over maatschappelijk belangrijke thema’s als de dood, rouw, manipulatie, sextortion, victim blaming, maar ook over hoe belangrijk het is om alles los te laten wat je verdrietig maakt. Hoe? Dat legt ze uit aan hand van de door haar ontwikkelde FEACH®-methode. Het lukte haar ook. En daarom ondersteunt zij nu als gecertificeerd vertrouwenspersoon en rouwcoach particulieren en bedrijven in hun herstel en om de zingeving van het bestaan terug te vinden en te behouden. Want zwijgen is zilver, maar spreken is goud.

Video van spreker Kiki Scheepens

Mooie Mensen Podcast

Bekijk de lezingen van Kiki Scheepens

Sextortion - Op het spoor

Dit boek is grotendeels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een weerzinwekkend verhaal over list en bedrog dat zijn weerga niet kent. Over hartverscheurende pijn en 1001 onbeantwoorde vragen als je erachter komt hoe schokkend de waarheid is. Een wereld waarin je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt. Die je alleen in films ziet en waarin de liefde van je leven allesbehalve ‘de ware’ bleek te zijn. Een meeslepend boek over het web waarin je belandt als je slachtoffer wordt van mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Over hoe ze te werk gaan en ongemerkt gaslighting toepassen, waardoor je jezelf volledig kwijt kunt raken.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Kiki Scheepens

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Kiki Scheepens geeft lezingen over de volgende onderwerpen