Loading content ...

Leo Bormans

Leo Bormans

Ambassador of Happiness & Quality of Life

Iedereen is er naar op zoek, velen vinden er stukken en brokken van, maar wat maakt ons precies gelukkig? Leo Bormans reist de wereld rond als “Ambassador of Happiness & Quality of Life”.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leo Bormans is Distinguished Lecturer in Happiness Economics Research aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als succesvol spreker en adviseur is hij in contact met regeringen, managers, universiteiten, welzijnswerkers, leraren en organisaties over heel de wereld. Leo ontsluiert het geheim en de kracht van hoop en geluk: in ons eigen leven en voor onze samenleving. Ook in onzekere tijden. Zowel geluk als hoop zijn voor een deel ‘maakbaar’.  We kunnen het leren. Tijdens zijn lezingen en workshops gaat bijzondere aandacht naar dat deeltje van geluk en levenskwaliteit dat ‘maakbaar’ is bij individuen, in teams en in organisaties. Zijn lezingen zitten vol met concrete tips die bijdragen tot een wereld van geluk, voor onszelf en voor de anderen.

Leo Bormans heeft een Master in Talen & Wijsbegeerte en is auteur van de internationale bestseller “The World Book of Happiness”. Europees Voorzitter Herman Van Rompuy heeft het eerste deel van de trilogie cadeau gedaan aan alle wereldleiders met de vraag “geluk en levenskwaliteit” ook op de politieke agenda te zetten. In de twee andere delen komen opnieuw telkens 100 professoren uit 50 landen  hun wetenschappelijk onderbouwde ideeën over het onderwerp uiteen zetten: ‘Liefde. The World Book of Love’ en ‘Hoop. The World Book of Hope.’ 

 

  • De Kracht van Geluk

  Een lezing over maakbaar geluk en hoop als de motor van verandering en de bron van succes, kracht en geluk / over de impact van positieve interventies, zowel op individueel vlak als voor processen en groepen.

  • Positief Onderwijs

  Gelukkige leerlingen in gelukkige scholen dankzij gelukkige docenten en ouders. Hoe? Leo laat het zien!

  • Geluk op de werkvloer

  Gelukkige en hoopvolle ondernemers en werknemers voelen zich goed in hun vel en zijn succesvoller op vele domeinen.

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers