Loading content ...

Verandering
Verandering

Lezingen over Verandering

We roepen allemaal wel hard dat we graag nieuwe dingen proberen, maar is dat eigenlijk wel zo? Bij verandertrajecten lopen mensen vaak al snel tegen weerstand aan. Uit je comfortzone stappen en dingen anders doen dan je gewend bent is helemaal niet zo gemakkelijk!

Wij hebben de sprekers met lezingen over verandering voor u geselecteerd. Bekijk het overzicht en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of doe meteen een boeking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op maat gemaakte lezingen en workshops over verandering

  • Ontdek de valkuilen en kracht van verandering
    Of je nu voor jezelf dingen wilt veranderen, of binnen het team of bedrijf. Veranderen is een bewust proces. Experts in verandermanagement kennen de valkuilen, maar ook de kracht van verandering. Laat uw ogen openen tijdens een van de lezingen over verandering.
  • Doorbreek vaste patronen
    Wil je een verandering in gang zetten dan is het belangrijk dat je ontzettend consequent bent! Doorzetten tot het eigen wordt. Hoe? De sprekers over verandering kunnen je hier praktische tips over  geven!
  • Op maat gemaakte lezingen over verandering
    Hoe je verandering het best in gang kan zetten verschilt natuurlijk per situatie. Sprekers over verandering gaan graag met u in gesprek en denken met u mee over praktische oplossingen. Een frisse outsiders blik kan vele nieuwe ideeën geven!