Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Werkgeluk
Werkgeluk

Lezingen over Werkgeluk

Het is belangrijk plezier op je werk te hebben. Werkdagen lijken een stuk langer en vermoeiender als je met tegenzin naar je werk gaat. Dit is voor jezelf niet prettig, maar dit gaat ook ten koste van je prestaties.

Een lezing over werkgeluk geeft inzicht hoe je dit op zowel persoonlijk niveau kan realiseren en binnen de bedrijfscultuur kan integreren.

"Als bedrijf wil je er voor zorgen dat je werknemers het naar hun zin hebben en met plezier naar het werk toe gaan. Dit zal uiteindelijk zorgen voor betere prestaties en meer succes!"

  • Plezier in je werk hebben is een belangrijke factor voor het succes van een bedrijf! Factoren als de werkomstandigheden, de waardering die iemand krijgt voor het werk en de collegialiteit zijn factoren die het plezier op de werkvloer beïnvloeden. Het is dan ook erg belangrijk dat een bedrijf hier aandacht aan besteed.
  • Enthousiasme op de werkvloer wordt overgedragen naar collega’s en zorgt voor een fijne sfeer. Dit zorgt er voor dat men beter om kan gaan met eventuele werkdruk. Dit heeft een positieve invloed op de vitaliteit van het bedrijf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.